fbpx
Az X-Faktor jubileumi , 10. évadának mentorai.

Az RTL Klub bejelentette az X-Faktor jubileumi évadának kezdetét

Kapcsolódó műsor is lesz.

Az X-Faktor nagy pillanatait felidéző különleges adásokkal veszi kezdetét a tehetségkutató 10. évada. A szeptember 25-én és október 2-án képernyőre kerülő Az X-Faktor sztori a régebbi és a jelenlegi mentorok, Geszti Péter, Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Alföldi Róbert, Szikora Róbert, Tóth Gabi, Little G, Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti, Radics Gigi, Dallos Bogi, Csobot Adél és az előző évadok versenyzői – így például Király L. Norbert, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Manuel – idézik fel a legviccesebb, legmegdöbbentőbb, legfurcsább pillanatokat, nagy vitákat és kibéküléseket – tudatta az RTL Magyarország keddi közleményében.

Keresztes Ildikó, az X-Faktor korábbi mentora.
Keresztes Ildikó, az X-Faktor korábbi mentora. Fotó: RTL Magyarország

Kezdődik a tehetségkutató is

A tájékoztatásból kiderül az is, hogy október 9-én, a válogatóval kezdődik az X-Faktor 10. évada. Korábban kiderült, ki lesz a tehetségkutató új mentora, de nem ez lesz az egyetlen újdonság, ugyanis mint megírtuk, új műsorvezető is érkezik idén Miller Dávid személyében. A válogatók után lesz látható a Tábor és a Mentorház, amikor két hétvégén keresztül szombaton és vasárnap este is az X-Faktoré lesz a főszerep RTL Klubon.

Az X-Faktor 10. évadának mentorai
Az X-Faktor 10. évadának mentorai

Az X-Faktor adásait az X-Stage kíséri, az egyik legnépszerűbb tiktokkerrel, Lady Szomjassal, aki a forgatásokon a színfalak mögött faggatja a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig számos extra tartalommal jelentkezik az RTL Most felületén, az X-Faktor adások után.

Az X-Faktor sztori szeptember 25-én 21:10-től lesz látható az RTL Klub műsorán, október 9-től pedig szombat esténként indul az X-Faktor 10. évada. Az X-Stage az RTL Moston lesz látható az X-Faktor adásai után.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások