fbpx
A Marquard Media három podcastjával szövetkezett a Betone Networkkel

A Marquard Media és a BeTone Network podcastos együttműködésbe kezd

Stratégiai megállapodást kötött a Marquard Média Magyarország és a BeTone Network a médiacég podcast produkcióinak sales tevékenységével kapcsolatban.

A jövőben a BeTone Network végzi a Marquard Media egyes podcast produkcióinak dinamikus hirdetéseinek értékesítését, a szponzorációs tevékenységet azonban a tartalomgyártó továbbra is maga felügyeli – olvasható a médiavállalat és a podcastos cég közös, a Media1-hez kedden eljutattott közleményében.

A megállapodás három podcastra vonatkozik. A Mesélj, Anyukám! nevű anyukás podcast, a Zubor Rozi és Budai Lotti nevéhez kötődő, a Micsoda nők voltak! című podcast, mely a történelem híres nőalakjait mutatja be, és a Runner’s World Büntetőkör című podcastja, ahol Simonyi Balázs beszélget a futásról szakértőkkel.

A megállapodás lehetővé teszi, hogy a BeTone Network kampányokhoz, csomagokhoz kapcsolva értékesítse a tartalmak dinamikus hirdetési felületeit.

„A BeTone Network specifikus tapasztalata és technikai megoldásai révén ezek az egyedi és elkötelezett fogyasztói kört kiszolgáló podcastok a jövőben üzleti szempontból még versenyképesebbek lesznek. A szponzorációs tevékenység eddig is igazi sikertörténet, így ezt továbbra is házon belül tartjuk” – mondta el Pastyik Renáta, a Marquard Média Magyarország kereskedelmi igazgatója.

Hampuk Richárd, a BeTone Network alapítója hozzátette:

„Örülök, hogy elsőként a Marquard Média Magyarországot köszönthetjük a kiadói partnereink között. A BeTone Network podcast sales house februári elindításakor 1.000.000 havi meghallgatást tűztünk ki célként. A most csatlakozott három műsorral egy nagy lépést tettünk a célhoz vezető úton. Az együttműködésnek köszönhetően ma már több mint 20 műsor tartozik a portfóliónkba, amellyel egy széles és értékes hallgatói réteget érhetünk el és építhetjük a magyar podcast médiapiacot”.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások