fbpx
A The Sign zenekar tagjai.

A The Sign készítette a Mintaapák új főcímdalát

A feltörekvő együttes több elismerésben is részesült már.

Ettől a héttől látható a TV2 sorozata, a Mintaapák új, harmadik évada. A TV2 saját gyártású napi sorozata új főcímdalt kapott.

Az epizódok kezdő képsorainak dallamát egy fiatalokból álló zenekar, a The Sign készítette – derül ki a Magneoton a Media1.hu-hez küldött csütörtöki közleményéből.

Az alternatív-pop, elektronikus és folk stílust vegyítő zeneszám az „Ez a perc” címet viseli, és idén Szikra-díjban is részesült. A banda „Mi fedeztük fel Amerikát” nevű, legfrissebb stúdióalbumán is meghallgatható az örömteli pillanatokra összpontosító szerzemény.

A miskolci származású zenekar több elismerés birtokosa is már, hiszen a Petőfi Rádió „Saját zenéd” verseny győztese lett 2017-ben, majd 2019-ben a Dal elődöntőjébe került „Ő” című dalával, előző albuma, a „Többet mond itt minden Rólad” pedig a megjelenés első hetében felkerült a MAHASZ Top 40-es listájára.

A „Tékozló” című The Sign-dal korábban szintén Szikra-díjban részesült. Az együttes saját fellépései mellett játszott már a Marget Island és a Honeybeast előzenekaraként is. Idén nyáron pedig Ákos koncertjét nyitották a Budapest Parkban. A zenekar tagjai: Czinke Máté (ének), testvére Czinke Dani (billentyű), Török Dani (gitár), Kollár Ábel (dob) és Szentpétery Mózes (basszusgitár).

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: The Sign / YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások