fbpx
farmernadrágok a Bolf kínálatából

Stílusos farmernadrágok férfiaknak – kék vagy fekete? (x)

Egy kényelmes farmer a férfiak ruhatárának alapdarabja. Könnyen kombinálható inggel, pólóval, de akár egy elegánsabb pulóverrel is. A kapcsolható cipőstílus is konvergál a végtelenhez, így a lehetőségek tárháza minden fronton kimeríthetetlen. Viszont manapság meglehetősen nehéz követni a férfi farmerdivat változásait, megtalálni a tényleg tökéletes nadrágot, mert a gyártók rendkívül széles fazon- és színválasztékkal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Egy fontos dolgot nem árt magunkévá tenni ez ügyben: nem feltétlenül a divat legutolsó trendjeit kell vakon követni, sokkal fontosabb a testalkathoz passzoló szabás, illetve a gardrób kardinális színpalettájának lekövetése.

Férfi farmer: vásárlási útmutató

Mivel a közösségi média látszólag és gyakorlatilag is a legapróbb részletekbe menően diktálja a divattevékenységekhez kapcsolódó lépéseket, nehéz figyelmen kívül hagyni a különböző ajánlásokat, pedig amennyiben azok nem passzolnak hozzánk, sokkal célravezetőbb lenne. A farmer tipikusan az a darab, aminél nem érdemes a világban éppen dívó direktívákra összpontosítani, sokkal lényegesebb a testalkathoz illeszkedő fazon viselése.

Valószínűleg a te figyelmedet sem kerülte el, hogy az elmúlt évek során a férfi farmer rendkívül vékony lett, hódítanak a slim és skinny modellek, amik valljuk be, közel sem mindenkinek valók. Ha az arany középutat keresed, akkor az valószínűleg az egyenes szárú, örök klasszikus lesz, egy homogén, sötét mosású kivitelben, sötétkék vagy fekete színben, de a varázsütés tényleg az általános testtípus meghatározásában rejlik.

A test formájának megértése lehetővé teszi az arányok manipulálását, és azt, hogy kiemelhesd legkedvezőbb adottságaidat. Nézzünk példákat: ha izmos vagy és nagyobb testalkatú, akkor valószínűleg sokkal inkább magadénak érzed az egyenes szárú farmerfazont.

A vékony testalkatúaknak viszont egyértelműen a slim fit trendi és kényelmes vagy a skinny csőfarmer szabásmintája az optimális. Ha valaki alacsony, akkor priorizálja a magasabb derekú kiviteleket, hiszen ez optikailag nyújtja a lábakat. Az egész kizárólag az arányok analizálásáról, a célok meghatározásáról, majd a kívánt megjelenést biztosító stílus kiválasztásáról szól.

A nagy kérdés: kék vagy fekete?

A válasz teljes mértékben az alkalom és a ruhapárosítás kérdése. Ilyenkor ugyanis a farmer különböző mosási stílusai és színei is sokat számíthatnak. A világosabb farmer egyértelműen a „pólós farmer”, inkább egy lazább stílust képvisel. A sötét mosású farmer viszont kiválóan alkalmas egy szélesebb spektrumú öltözködés megvalósításához. Könnyen fel lehet emelni elegáns magaslatokba egy megfelelő casual kabát és ing párosítással, de lezserebb terepre is el lehet vinni, mondjuk egy bőrdzsekivel és egy sima pólóval. A világosabb árnyalatok tehát jellemzően kötetlenebb környezethez kötődnek, és nem olyan sokoldalúak, mint sötétebb társaik. Nézz szét a Bolf kínálatában, és találd meg a hozzád passzoló színt és fazont!

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások