fbpx
Bild / Ralf Günther

Elindult a BILD tévécsatornája, a BILD TV

A német újság tévécsatornáján politika, sport, dokumentumfilmek és élő műsorok is vannak.

Az Axel Springer médiakonszern bulvárlapja vasárnap, közép-európai idő szerint 9 órakor kezdte el sugározni műsorát. A BILD TV élő politikai és sportműsorokat, valamint dokumentumfilmeket és szórakoztató típusú tartalmakat kínál a nézők számára.

„Úgy fogjuk megmutatni a dolgokat, ahogyan vannak. Remélem, hogy a tévében azzá válunk, ami papíron és digitális formában évtizedek óta – a nemzet és a médiamárka, amely a legjobban érti ezt az országot. Most a televízióban is”

– mondta Julian Reichelt, a BILD főszerkesztője.

A Bild hétfőtől péntekig jelentkező Bild LIVE című műsorának stúdiója / Ralf Günther
A Bild hétfőtől péntekig jelentkező Bild LIVE című műsorának stúdiója / Ralf Günther

A BILD az Axel Springer hatalmas új berlini stúdiójából sugároz. A különböző élő közvetítések 130 négyzetméteres alapterületen készülnek, míg a BILD híradója egy másik stúdióban kapott helyet. Emellett kisebb regionális stúdiók találhatók még Hamburgban, Münchenben, Frankfurtban, Essenben és Lipcsében. Több mint 500 riporter dolgozik a BILD-nél, valamint több mint 150 fotós és videós újságíró. A jövőben további stúdiók állnak majd rendelkezésre az épületben.

Claudius Senst, a BILD Group és a WELT Group vezérigazgatója úgy fogalmazott:

„A BILD tévécsatornaként való elindításával az újságírás digitális jövőjébe fektetünk be, és megerősítjük digitális stratégiánkat, hogy a prémium tartalmaink minden platformon elérhetővé váljanak. Köszönöm mindenkinek, akik kimagasló munkája ezt lehetővé tette, és akik szakértelme hozzájárult a bevezetés sikeréhez.”

A BILD műsorait a WeltN24 GmbH tévés egysége gyártja és üzemelteti, amely Axel Springer televíziós tevékenységét végzi a WELT, a BILD és az N24 Doku számára.

A programkínálatról bővebb információ a BILD.tv oldalon található.

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Bild / Ralf Günther
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások