fbpx
Molnár Gusztáv a Drága Örökösök Szlávenjeként.

Felfüggeszti az RTL Klub a gyerekbántalmazással vádolt Molnár Gusztávval a közös munkát, de a Nyerő Párosban még látható lesz

A Hotel Margaret című sorozatban felvett jeleneteket egy másik színésszel újraforgatják. A színész azt állítja, valótlanul vádolták meg.

Az RTL Magyarország több produkciójából is ismert színészt a Blikknek adott nyilatkozatában vádolta meg volt felesége, aki azt állította a lapnak, hogy bántalmazta gyermeküket, ezért feljelentést is tett Molnár Gusztáv ellen. Erre a Drága Örökösök Szlávenjét is megformáló színész az RTL Fókusz című műsorában reagált. A csatorna egyúttal közleményt is kiadott az ügyben.

A színész kiemelte: nem bántalmazta gyermekét, és nem is ilyen ügyben, hanem garázdaság miatt zajlik ellene vádemelés.

Az RTL Magyarország közleményében úgy fogalmazott, hogy az ügy részleteinek feltárásáig felfüggeszti az együttműködést a színésszel, a gyártócég pedig újraforgatja a Hotel Margaret című sorozat vonatkozó részeit, a Nyerő Páros című realityben viszont még látható lesz a színész, ugyanis azt már jóval a mostani ügy előtt leforgatták.

„Az RTL Magyarország számára kiemelt fontosságú a gyermekek védelme, ezt az az alapelvet nemcsak a képernyőre kerülő műsorainkban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a műsorainkban szereplő színészek neve gyermekbántalmazási üggyel kerül összefüggésbe. Ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval. Ennek fényében a sorozatot gyártó produkciós cég úgy döntött, Molnár Gusztáv most nem folytathatja a forgatást a Hotel Margaret című sorozatban, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak. Az eddig vele elkészült felvételeket a produkció újból le fogja forgatni egy, a későbbiekben kiválasztásra kerülő, új színésszel. Molnár Gusztáv és jelenlegi párja a Nyerő Páros című reality-ben látható lesz még idén, de a műsor forgatása jóval a most történtek előtt lezárult, az adások felvételről lesznek majd láthatóak.”

Menyasszonya és leendő anyósa egyébként Molnár Gusztáv védelmére kelt: a Blikknek bosszúhadjáratnak minősítették az ex vádjait.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: RTL.hu

 

 

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások