fbpx
Kis Ervin Egon e-kereskedelmi szakértő, a Digitméter ötletgazdája és Donáth Fruzsina, a Digiméter kutatás felelőse

Elkészült a Digiméter kutatás – Hogy állnak a hazai kkv-k digitális felkészültség és a marketing terén?

A Media1 podcast- és rádióműsorának vendége volt Kis Ervin Egon e-kereskedelmi szakértő, a Digiméter kutatássorozat ötletadója és Donáth Fruzsina, a hazai kkv-k digitális felkészültségével foglalkozó kutatás felelőse.

A Digiméter kutatássorozatból és a Media1 podcastból sok minden kiderült a hazai kis-és középvállalkozások digitalizációjáról, vagyis arról, hogy áll a kkv-s digitális átállása, mik a főbb problémák, hogyan viszonyulnak a marketinghez, és arról is beszélgettünk, kihez fordulhatnak segítségért a felmerülő problémák kapcsán a vállalkozók.

A Donáth Fruzsinával és Kis Ervin Egonnal készült teljes beszélgetés visszahallgatható az alábbi lejátszó segítségével, vagy akár le is tölthető a vipcast powered by Media1 podcast platformról.

A Media1 hírportál heti rendszerességgel jelentkező háttérműsora a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en és Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, továbbá a Hobby Rádióban és a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül, valamint podcastként elérhető a Spotify-on, az iTunes-on, és több más platformon, köztük a Media1.hu-n és a Vipcast powered by Media1 oldalon. A következő alkalommal is tartson a Media1 műsorával!

Iratkozzon fel ingyenesen a Media1 hírlevelére, hogy naponta e-mailben megkapja hírportálunk legújabb tartalmait! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is, illetve iratkozzon fel RSS feedünkre is!

Borító: Kis Ervin Egon e-kereskedelmi szakértő, a Digitméter ötletgazdája és Donáth Fruzsina, a Digiméter kutatás felelőse
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások