fbpx
adnetmedia - e-kereskedelem facebook marketing

Mi jellemzi a vevőszerző webáruházakat? (x)

Egy webáruház nem csak arról szól, hogy feltöltjük a cég profilját, és mehet minden a nagyközönség elé. Egy igazán profi webáruház tulajdonképpen szállítja nekünk a vevőket. De hogyan lehetséges ez?

Nos, mindenekelőtt jól lett megtervezve, alapos piackutatás előzte meg a létrehozását. Így egy olyan okos webáruház készül, amely könnyen generálhat nagyobb forgalmat a vállalkozásnak. A következő cikkben megtudhatod, hogy milyen lépések kellenek egy ilyen online felület létrehozásához.

Lendülj túl a kezdeti nehézségeken!

Akármilyen üzleti stratégia kialakítása is jön szóba, fontos, hogy piackutatásra alapozzuk azt. A webáruház tervezése esetében sincs ez másképpen, hiszen ekkor is a piac és a célcsoport vizsgálatából indulunk ki.

Az első és legfontosabb dolog, hogy tisztában légy az elvárásokkal! Mit, miért és persze mennyiért vásárolnának meg a vevők. Az sem árt, ha pontosan ismertek a vásárlási feltételek. Ha ezeket tisztán látod, akkor már tehetsz ajánlatot a potenciális ügyfeleknek.

Na és mi a helyzet a konkurensekkel? Ugye róluk sem feledkeztél meg? Ezen a területen sem árt egy piackutatás. Arra ügyelj, hogy ne bonyolódj lealacsonyító árharcokba, inkább a szolgáltatások minőségén érdemes csiszolni!

Hasznos funkciók a webáruház életében

A webáruházak esetében is lényeges, hogy olyan hasznos funkciókat építsünk be a felületbe, amelyek megkönnyítik az oldal és annak folyamatainak működését.

Ilyenek például a kapcsolatfelvételt segítő funkciók, mint amilyen az úszó hívógomb, a chat funkció vagy a megosztás gomb. A pontos számadatok elemzésében a webáruház analitika lesz segítségünkre, de lehetőségünk van hírlevélküldésre és a mobil landing page kialakítására is.

Egy okos webáruház nagyjából elvégzi a munkát helyetted, persze azért nem árt néha egy-egy jól megtervezett kampány keretén belül reklámoznod a vállalkozásod. Ha neked sem megy még az online marketing, akkor az Adnet Media Facebook hirdetés tippjei segítségedre lehetnek!

Kulcs a profi webáruház kialakításához

Amennyiben szakemberre bízod webáruházad kiépítését, akkor bizony egy olyan okos webáruház büszke tulajdonosa leszel, amelyre még garanciát is kapsz. De miben tér el ez a többi webes felülettől?

Abban, hogy ezek olyan marketingvezérelt felületek, amelyek teljes mértékben piackutatásra épültek. A fejlesztések addig meg sem kezdődnek, amíg nem mérték fel alaposan a fogyasztói igényeket. Minden adat tudatában tervezik meg a webáruház struktúráját és vizuális világát.

Tehát biztosan rájöttél már arra, hogy egy okos webáruház nem 10 perc alatt születik meg, hanem egy komplex marketingstratégia áll mögötte. De sebaj, így lehetsz biztos abban, hogy növekedni fog a bevételed is.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások