fbpx
Az Index és az Indamedia a Budasquare irodaházban található irodájának homlokzata

Új céghez kerül az Index fórumszolgáltatása

Nagy a mozgás az Indamédián belül, a Blog.hu-t követően az Index fórumot is a PORT.hu üzemelteti a továbbiakban.

Ahogy arról a Media1 hírt adott, nemrég értesítette felhasználóit az Indamedia, hogy a hazai blogszféra legnépszerűbb platformja, a Blog.hu átkerül cégcsoporton belül a PORT.hu-hoz, most pedig arról tájékoztatta az Index Fórum nevű szolgáltatásának felhasználóit a cég, hogy annak üzemeltetése ezentúl ugyancsak a hazai kulturális programajánló portált működtető cég alá tartozik majd.

A cég felhívja a felhasználók figyelmét, hogy emiatt megváltoznak az Index Fórum használatának Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF), illetve azt is írják, hogy a kezelt személyes adatokat a jövőben a PORT.hu Kft. kezeli, „ugyanolyan szigorú követelmények mellett és gondossággal eljárva, mint a szolgáltatás korábbi üzemeltetője”.

A PORT.hu adatkezelései tájékoztatója ide kattintva elérhető el.

Frissítés (08.13)

Mostanra válaszolt az Indamedia a változás okait illetően. Azt írják lapunknak: a cikkben is említett változás az Index Fórum, az Indavideo, az Indafotó, az Indamail és a Blog.hu szolgáltatásokat érinti – ezek az úgynevezett UGC (user-generated-content, azaz felhasználók által generált tartalmakat tartalmazó)  oldalak kerültek át most cégcsoporton belül a Media Future Zrt.-től a PORT.hu Kft.-hez. A folyamatok hátterében az Indamedia-csoport portfóliójának racionalizálása áll: a Media Future a továbbiakban hirdetés-technológiai megoldások értékesítésével és fejlesztésével foglalkozik, az említett oldalak pedig olyan céghez kerültek, amelynek profilja a leginkább alkalmas a magas színvonalú üzemeltetésükre. „A felhasználók figyelmét felhívtuk, hogy továbbra is a korábban megszokott módon használhatják ezeket a felületeket, a PORT.hu-hoz való átkerülés nem érinti a szolgáltatások működését.”

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások