fbpx
Klubrádió

Órákig szünetelt a Klubrádió adása

A zebrás rádió mintegy két órán át tartó szerdai adásszünetét áramszünet okozta. Ezután rendkívüli műsorrend lépett életbe.

A Klubrádió nem sokkal 15 óra után némult el: az adásszünet előtt néhány perccel arra volt még ideje az egyik hírolvasónak, hogy elmondja, áramszünet van a Benczur utca környéken (az ott lévő Szakszervezetek Házába költöztek át nemrég), és kezd lemerülni a szünetmentes tápegységük, így várhatóan szünetelni fog az adás. Így is lett. A Klubrádió hallgatottsága ekkor 0-ra zuhant.

Nagyjából két óra múlva, 17 óra tájban kezdett el visszatérni az adás, akkor a rádió hallgatottsága (egyidejű kiszolgált kapcsolatainak száma) az online rádiók hallgatottságát mérő Onlinestream.live adatai szerint hirtelen 8, majd később hozzávetőlegesen 10 ezerre emelkedett. (Az áramszünet előtt 7 ezer körül volt az egyidejű kapcsolatok száma.)

A Klubrádió most rendkívüli műsorrend szerint működik: elmarad az Esti Gyors című műsor, helyette Bolgár György betelefonálós műsora, a Megbeszéljük! szól. Ez a műsor akkor lett volna hallható, amikor épp elfogyott a rádió árama az akkumulátorban.

A Klubrádió hallgatottsága 2021.08.04-én
A Klubrádió hallgatottsága 2021.08.04-én

Még több hír érhető el a Media1-en. Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások