fbpx
A Barátok közt vezető színészei a Fókusz Plusz különkiadásában

A Barátok közt vezető színészei műsorvezetőként debütálnak szombat este a Fókusz Plusz különkiadásában, és több extra tartalommal is készült a csatorna

Ábrahám Edit, Varga Izabella, Várkonyi András, Rékasi Károly és Tihanyi-Tóth Csaba is új szerepkörben próbálhatja ki magát a Barátok közt fináléja előtti Fókusz Plusz különkiadásban. Készült ezenkívül Barátok közt Best of válogatás és Mit nézel? címmel háttérműsor is. Most dől el az is, hogy kik vihetik haza a Barátok közt relikviáit.

A kultikus sorozat legutolsó, mai, szombati epizódja előtt a Fókusz Plusz Barátok közt különkiadással jelentkezik, melyben vendég műsorvezetőként szerepel Berényi Claudia, dr. Balogh Nóra, Vili bácsi, Bartha Zsolt és Novák Laci megformálója.

A Barátok közt 23 éve előtt tiszteleg a Fókusz Plusz; a nézők megismerhetik a sorozat jeleneteiből készült legnépszerűbb dalokat és mémeket, a legnagyobb bakikat, bepillanthatnak az utolsó forgatási nap kulisszái mögé, megtudhatják, hogy a hazai sztárok közül kik a sorozat legnagyobb rajongói, valamint megtekinthetik a legendás első jelenet napjainkban forgatott verzióját.

Az RTL Online is számos meglepetéssel készült az ikonikus sorozat befejező részére. Mit nézel? címmel háttérműsort forgattak a legnépszerűbb szereplők, producerek részvételével.

Emellett Best of válogatásokban elevenítették fel a legemlékezetesebb romantikus, megható, szexi, drámai vagy akciódús pillanatokat, valamint olyan exkluzív anyagot készítettek, melyben a Barátok közt díszletei közé pillanthatnak be a nézők úgy, ahogy eddig soha nem látták. A kulisszavideó itt látható.

A július 17-én, 20 órakor adásba kerülő utolsó epizód után a rajongóknak még egy napig van esélyük megszerezni a sorozat ikonikus díszletelemeit, jelmezeit vagy kellékeit, például Magdi anyus otthonkáját, Berényi Miklós whisky-s szettjét vagy az igazi ereklyének számító Barátok közt társasjátékot – támogatva ezzel az SOS Gyermekfalvakat.

További hírek a Media1-en

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások