fbpx
Szőke Zoltán az utolsó jelent felvételekor

Szőke Zoltán visszatér a Barátok köztbe

A színész által megformált karakter, Berényi Miklós kómában van, de az majd csak szombaton derül ki, hogy a szappanopera legutolsó részében végül hogyan alakul a sorsa.

Július 17-én, azaz most szombaton kerül adásba a Barátok közt legutolsó epizódja. A csatorna utolsó epizódhoz méltóan több meglepetéssel is készült. Az biztos például, hogy visszatér a Szőke Zoltán által játszott egykori Berényi-klán feje, aki még 2019 júliusában szállt ki a sorozatból.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában hangzott el, hogy szombaton kiderül, hogy a történet szerint kómában fekvő Berényi Miklós felébred-e vagy meghal. A stáb több alternatív befejezést is leforgatott (erre a szivárogtatás miatt is szükség volt), így állítólag maguk a színészek sem tudják, hogy végül melyik jelenettel zárul 23 év után a Barátok közt.

„Hoz egy döntést az ember, mint ahogyan én is meghoztam azt, hogy már nem volt mondanivalóm ebben a produkcióban. Úgy éreztem, hogy amit lehetett, kihoztam magamból és le is zártam magamban. Maradt persze mindig egy olyan érzelmi fonal, ami akarva akaratlanul megérinti az embert. Hogy most ez szentimentalizmus vagy a korral jár, nem tudom, de ott bent valami csilingel, és jó itt a falak között lenni”

– mondta visszatérése kapcsán Szőke Zoltán.

Nemrég Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese volt a Media1 podcast vendége. Hallgassa meg, mit mondott a Barátok közt befejezése kapcsán.

Még több hír érhető el a Media1-en

Borítókép: Szőke Zoltán az utolsó jelent felvételekor / Fotó: RTL Klub, Fókusz
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások