fbpx
Gulyás Márton, a Partizán alapítója

Gulyás Márton, a Partizán arca új médiacéget alapított

A népszerű youtuber film- és videógyártással, valamint könyvkiadással és pr-kommunikációval foglalkozó kft.-t hozott létre.

Gulyás Márton, a 176 ezer feliratkozóval rendelkező, nagy népszerűségnek örvendő Partizán alapítója MFG Film- és Videógyártó, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság néven hozott létre új vállalkozást – írja a HVG a cégközlönyben megjelentek alapján.

Az Opten céginformációs szolgáltatás szerint az új kft. 3 millió forint jegyzett tőkével jött létre, fő tevékenysége film-, videó-, és televíziós műsorgyártás, de tevékenységei között található például pr-kommunikáció, könyvkiadás és kulturális képzés is.

Gulyás Márton azt mondta a hetilapnak, hogy továbbra is a Partizán Rendszerkritikus Tartalomelőállításért Alapítvány működteti a YouTube csatornát, de a kft. és az alapítvány között együttműködés várható. A kft.-ről a volt ellenzéki aktivistából lett youtuber azt mondta a lapnak, hogy a Partizán mellett másoknak is munkát végez majd. A Partizán kitalálója és műsorvezetője azt is mondta a lapnak, hogy eddig egyéni vállalkozó volt, ezt váltja most fel a kft.

Az alapítványnak egyébként ezután is Gulyás Márton marad az egyik fontos képviselője, derül ki a HVG-ből.

További hírek a Media1-en

Borító: Gulyás Márton volt ellenzéki aktivista, a Partizán alapítója. Fotó: TASZ / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások