fbpx
iFaktor mentorok

Tiktokos tehetségkutató verseny indul Magyarországon

Egyetlen hét alatt közel háromszázan jelentkeztek az iFaktor tehetségkutatójára.

A HG Média Csoporthoz tartozó iFaktor Agency influenszer ügynökség versenyén, július 18-ig az 50 legjobb bemutatkozó videóját lehet megtekinteni az ifaktor.hu weboldalon. A következő fordulókra videós feladatok teljesítése után, közönségszavazatok és a verseny mentorainak ajánlásával lehet továbbjutni – írja a Media1.hu-hoz eljuttatott közleményében az ügynökség.

Az augusztus 16-19. közötti elődöntőbe jutásért például zenei témában, az augusztus 23-24. közti elődöntőbe duettekkel szerepelnek a továbbjutók, az augusztus 26-27. közti döntőben pedig egymásról forgat támogató videót a két legjobb. Az eredményhirdetés augusztus 28-án lesz a budapesti a MOM Sportban, ahol rengeteg ismert hazai tiktokkerrel személyesen is lehet majd találkozni és számos közönségtalálkozó, koncert és előadás is lesz a socialmedia használatáról.

„A TikTok kétségtelenül a leggyorsabban fejlődő hazai socialmedia platform, Magyarországon ma naponta 2 millió ember használja átlagosan az appot. Népszerűsége a hirdetők körében nő, hiszen a márkák sokkal színesebben tudják magukat bemutatni egy-egy kevésbé reklámszagú promóciós anyaggal. A növekvő kereslet miatt keressük folyamatosan az új arcokat”

– mondja Juhász Katalin, a szervező iFaktor Agency vezetője.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: iFaktor mentorok / Fotó: iFaktor Agency
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások