fbpx
The Challenge: Spies, Lies and Allies műsor szereplői

Pumped Gabo meghódítja Amerikát

A magyar és lengyel közönség után az észak-amerikai nézők is találkozhatnak Pumped Gabóval, miután az amerikai MTV egyik reality műsorában szerepel augusztustól.

The Challenge: Spies, Lies and Allies címmel indul augusztus 9-én este 8 órakor a tengerentúlon óriási népszerűségnek örvendő sorozat 37. évada, amely ezúttal 34 szereplőt vonultat fel. A versenyzőkből 17-en nemzetközi háttérrel rendelkeznek – köztük Pumped Gabo is, aki Magyarországot képviseli majd a műsorban.

A műsor az amerikai MTV egyik legnépszerűbb műsora évek óta, a teljesítmény-alapú valóságshowban veteránok és kezdők versenyeznek egymással fizikailag és mentálisan is megerőltető feladatokban. A műsor elsősorban a feladatokra koncentrál, de a szereplők magánélete és egymás közötti interakciójuk, veszekedéseik vagy éppen flörtöléseik is láthatóak. Erről szól már az MTV előzetese is.

A műsor új évadát Horvátországban forgatták és Gabónak többek között olyan reality-szereplőkkel kell megharcolnia epizódról epizódra a továbbjutásért, akik korábban a Big Brother, a Survivor, a Love Island vagy a Too Hot to Handle nemzetközi verzióban gyűjtöttek tapasztalatok a kamerák előtt.

A műsor Magyarországon is látható lesz: Gabo saját magát szinkronizálja majd a sorozat itthoni verziójában.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: The Challenge: Spies, Lies and Allies műsor szereplői / Fotó: MTV
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások