fbpx
A Jóbarátok Újra Együtt magyar szinkronjának stábja

Az HBO bejelentette, mikor érkezik a Jóbarátok: Újra együtt magyar szinkronos változata

Már nem is kell sokáig várni.

Július 16-án, jövő héten pénteken debütál az HBO GO-n a Jóbarátok: Újra együtt magyar nyelvű, szinkronos változata – árulta el a médiavállalat csütörtökön.

Azt is közölték, hogy május 27 óta a legnézettebb tartalom lett az HBO GO-n a Jóbarátok: Újra együtt, amelyben a hat világsztár, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

Jóbarátok: Újra együtt (Friends: Reunion)
Jóbarátok: Újra együtt (Friends: Reunion)

A magyar szinkronnak azért is van jelentősége, hiszen a széria hazai sikerében nagy szerepe volt a magyar hangnak.

A rajongók szempontjából fontos lehet, hogy a korábban megszokott hangokkal lehet majd megnézni a különleges műsort. Kökényesi Ági, Kiss Erika, Nyírő Bea, Sinkovits-Vitay András, Holl Nándor és Galambos Péter közreműködésével a szinkront az SDI Media Hungary Kft. készítette. (A stáb látszik a fenti borítóképünkön.)

A magyar szöveget Moduna Zsuzsa írta. A hangmérnök Gajda Mátyás volt, a vágó Kránitz Bence. Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa. Szinkronrendező: Pupos Tímea. Produkciós vezető: Szép Erzsébet.

A Jóbarátok: Újra együtt című tartalomról is beszélgettünk néhány hete a Media1 műsorában, mely itt hallgatható vissza.

Még több médiahír érhető el a Media1-en. Követhet bennünket Facebookon, és feliratkozhat ingyenes napi hírlevelünkre is!

Borító: A Jóbarátok Újra Együtt magyar szinkronjának stábja forrás: petergalambosofficial
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások