fbpx
Kifli.hu logója

Megérkezett a Kifli.hu a Velencei-tóhoz és egyúttal ráerősített a balatoni régióban

Budapest, valamint a Balaton keleti partja után mától már a Velencei-tónál is elérhetővé tette online élelmiszerboltját az internetes kereskedő. A Balaton kapcsán is tettek egy bejelentést.

Néhány hete már számítani lehetett arra, hogy a webshop meg akar jelenni a turisztikailag kiemelt jelentőségűnek számító Velencei-tó térségében is, de mostanáig nem volt ismert a pontos indulási időpont, most viszont megtörtént a hivatalos bejelentés. E szerint július elsejétől, azaz már mától a Kifli.hu internetes élelmiszer-áruház megnöveli a balatoni régiónál elérhető időablakok mennyiségét, a Velencei-tó térségében pedig naponta 80 rendeléssel elindult a kiszállítás.

Az idősávok esetén egy órás időablakokat választhatnak a balatoni és velencei régió vásárlói, 9-13 és 15-19 között.

Rendelések leadására a választott időpont előtt 13 órával van lehetőség, így garantálható, hogy a csomag a kívánt időben érkezzen meg.

Kifejezetten arra törekedett a webshop, hogy a nyaralást kényelmessé tegye, így az 1 órás szállítási időablakok miatt a vásárló pontosan be tudja osztani az idejét, így a pihenést sem kell megszakítani. Ráadásul a szállítás előtt sms-ben vagy push értesítésben jelzik a vásárlónak, hogy pontosan mikor érkezik a futár. A budapesti kiszállításhoz hasonlóan egyébként a 15 ezer forintot elérő összegű vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás.

Fontos, hogy a Kifli Prémium szolgáltatás a balatoni, illetve velencei térségben nem elérhető, mivel itt nem tudnák ugyanazt a színvonalat, a 15 perces időablakokat, illetve az expressz kiszállítást tartani.

A szállítási területek az alábbiak szerint alakulnak:

Balaton keleti-medencéje: Szántód, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Felsőörs, Alsóörs, Csopak, Paloznak, Balatonfüred, Tihany.

A Kifli.hu szolgáltatási területe a Balatonnál
A Kifli.hu szolgáltatási területe a Balatonnál

Velencei-tónál: Agárd, Gárdony, Kápolnásnyék, Sukoró, Velence

A Kifli.hu elérhetősége a Velencei-tó térségében
A Kifli.hu elérhetősége a Velencei-tó térségében

 

További hírek érhetők el a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások