fbpx
online vásárlás, e-kereskedelem, webshop

A Velencei-tónál terjeszkedik és nyugat-magyarországi termelői termékekkel bővül a Kifli.hu

Fontos lépéseket jelentett be a webáruház.

A Kifli.hu nemrég bevezette a kistermelőket és beszállítókat támogató programját, mellyel célja, hogy mindenki számára a lehető legjobb minőségű hazai zöldséget, gyümölcsöt és húsárut tudja biztosítani. Most pedig az áruház kínálatába több új, nyugat-magyarországi termelői termék is bekerült, ilyen például a tökmagolaj, a retekhajtás vagy a bárányhús.

„Nagyon fontos számunkra, hogy a magyar termékeket és a magyar gazdákat támogassuk és ezért a hazai manufaktúrák termékeit forgalmazzuk”

– mondta el Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezetője.

A Kelet-Bakony lábánál fekvő Fehérvárcsurgó ad otthont a Márkus Erika és Pózer István által vezetett termelői csapatnak, ahol a séfek által kedvelt mikrozöldségeket termelik.

„Ebben a nyitásban nagy segítséget ad a kifli.hu által nyújtott országos ismertséget biztosító megjelenés.”

– mondta Márkus Erika.

A kifli.hu kínálatában az új régió belépésének köszönhetően már több mint 35 termelő termékei közül válogathatnak a vásárlók. A korábbi hónapokban Magyarország déli részéről származó közel 100 különleges friss áruval és feldolgozott termékkel ismerkedhettek meg a vásárlók a webáruházban.

Szintén a Kifli webshoppal függ össze, hogy vezetőjük egy napokban kiküldött hírlevélben bejelentette, hogy várhatóan még a nyár folyamán a Velencei-tó körül is elérhetővé válik az online bevásárlás szolgáltatás. A cég tavaly májusban a Balatonnál már megjelent. A Velencei-tavi indulással kapcsolatban pontos dátumot még nem közöltek.

További e-kereskedelmi híreket talál a Media1-en. Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére!

Borítókép: Stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások