fbpx
A Minimax új arculata

Teljesen megújul a Minimax gyerekcsatorna

Csütörtöktől tartalmában és vizuálisan is megújul a Minimax gyerekcsatorna.

Az 5-10 éves korosztályt megszólító Minimax húszéves története során most először változtat alapjaiban az animációkban megjelenő logóján. Az új látványvilág a modernebb vonalvezetésű logóban, a csatornaazonosítókban, az animált logókban, a zenében, a műsorelőzetesekben és a jól ismert márkafigurákban is mind megjelenik július elsejétől.

A Minimax logóban szereplő karikát keltette életre a csatorna kreatív csapata az Umbrella Reklámügynökséggel. A cél az volt, hogy olyan új, a korosztály által áhított, kalanddal teli világokat mutassanak be mint a dzsungel, a tech világ, a világűr, a vidámpark, a szuperhősök vagy a víz alatti világ. Ezekbe a kalandos világokba pedig az animált logó karika mutatja az átjárót, így a karika hol egy polip karja, hol egy dzsungelben élő állat, máskor egy szuperhős alakját ölti.  A csatornaazonosítók zenéje, a megismert és megszokott dallamvilág megtartása mellett szintén a kalandvilág hangulatát tükrözi vissza.

Tartalmi újítások is lesznek

A Minimax tartalmaiban is sok változás lesz. Még több olyan mese és sorozat kerül képernyőre, melyek kifejezetten a kalandvágyó nagyobb gyerek érdeklődésére számíthatnak.

Július elsején, csütörtökön startol például a Farkasbőrben – A holdkő legendája, valamint a drónimádó fiatalok kalandjait végigkísérő Dronix csapat sorozat.

A Minimax egyik új műsora a Dronix csapat
A Minimax egyik új műsora, a Dronix csapat / Kép: Minimax

Egy 10 éves kisfiú lesz a főhőse az Arthur és a Villangók mesefilmnek július 17-én. Ezenkívül Arthurért a Maltazár bosszúja valamint a Világok harca misztikus mesékben is izgulhatnak a gyerekek.  A Khumba című filmet és a Bagoly brigád sorozatot az állatos mesék rajongóinak vetítik.

További hírek a Media1-en!

Borítókép: A Minimax egyik új műsora a Dronix csapat / Kép: Minimax
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások