fbpx
A Bankmonitor weboldala

Bevásárolta magát a Bankmonitorba a Hiventures

Tulajdonrészt vásárolt a 2012 óta működő online médiás fintech cégben a Magyar Fejlesztési Bankhoz köthető Hiventures.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a Bankmonitor amellett, hogy piacvezető az új lakossági hitelszerződések összvolumenét tekintve, saját fejlesztésű, élvonalbeli technológiái révén képes lesz tovább növelni részesedését a hazai piacon, amelyben regionális és összeurópai összehasonlítások alapján is érdemi és tartós növekedési potenciál rejlik még”

– indokolja a Hiventures beszállását Katona Bence vezérigazgató.

Katona Bence szerint „a Bankmonitor abban is páratlan hazai viszonylatban, hogy az ügyféligény beérkezésétől annak teljesüléséig figyelemmel követi a folyamatokat”.

A Bankmonitor Kft. 2011-ben banki termékeket összehasonlító oldalként indult. Saját fejlesztésű kalkulátoruk segítségévével online felületükön keresztül több mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékét lehet összevetni néhány kattintással. További felhasználóbarát funkcióik közé tartozik, hogy szintén online lehet tőlük ajánlatot kérni jelzáloghitelre, személyi kölcsönre, babaváró hitelre és bankszámlanyitásra, a személyi kölcsön folyósítás és a bankszámlanyitás pedig már 100 százalékban digitálisan intézhető.

A digitális terjeszkedésre a pandémia is serkentőleg hatott. A cég növelte piaci részesedését, a tavalyi év során 50 százalékkal növelte árbevételét valamint az idei évre is hasonló célokat tűztek ki.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: a Bankmonitor weboldala
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások