fbpx
A Street Kitchen címlapja

A Street Kitchen vízparti gasztro kiadvánnyal jelentkezik

Fördős Zé szakmai vezetésével új nyomtatott mellékletet készített a Street Kitchen.

A Street Kitchen magazinhoz rendszerint egy térképmelléklet is tartozik, amely eddig nyaranta a Balaton-környéki vendéglátóipari egységeket mutatta be. Most azonban a korábbi formátumot lecserélve, egy 32 oldalas kiadvánnyá bővítették azt, melyben a Balaton mellett a Dunakanyar és a Velencei-tó 106 kiemelkedő gasztro egységét mutatják be.

„Nyakunkba vettük a vízpartokat, és meglátogattuk azokat a helyeket, amelyeket nagyon szeretünk, rengetegen ajánlották vagy olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy nekünk is meg kellett győződnünk róla, ide tényleg érdemes betérni”

– mondta el Fördős Zé.

Egyre több a hazai, vízparti gasztróhely, ezt igyekezett a Street Kitchen csapata bemutatni a nyári magazinhoz mellékelt Felzabáltuk a legjobb vízparti helyeket! című kiadványban. A magazinban a grillételektől a nudlis-tészta rovaton keresztül, egészen a fitt kaja receptekig minden megtalálható. Azonban nem a május 28-án megjelent magazin az egyetlen újdonság a Street Kitchen háza táján.

„A legkisebbekre gondolva elindítottuk a KIDS albrandet. Szakértői cikkek, gyermekdietetikus által adott infók és persze gyorsan, könnyen elkészíthető receptek. Ám nemcsak rájuk, hanem az aktívabb életmódot folytatókra és az életmódváltókra is gondoltunk. Nekik hoztuk létre a FITT rovatunkat, ahol a követőink fehérjedús, zsírszegény és cukormentes kajákat is bőven találnak”

– tette hozzá Fördős Zé.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: A Street Kitchen címlapja 2021
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások