fbpx
A Partizán TV csapata

Veszélybe került a Partizán internetes tévé működése

Mielőbb új helyszínre van szükségük, mert az eddigi stúdióhelyszínről heteken belül menniük kell, és az eddig felmerült helyszínek nem akarnak szerződni velük, Gulyás Márton szerint politikai okok miatt.

YouTube-videóban kér segítséget Gulyás Márton népszerű internetes műsora, a Partizán, ugyanis felmondták a bérleti szerződésüket ott, ahol a műsorok eddig elkészültek.

Az oknyomozó és mélyinterjús anyagokat készítő Partizán a videóban arról beszél, hogy június végéig új helyszínt kell találniuk.  Most egy legalább 700 négyzetméteres új budapesti helyszínre lenne szükségük, amiből 300 négyzetméter egybefüggő tér, legalább 4 méteres belmagassággal, lehetőleg központi fekvéssel – derül ki a felhívásukból.

Szempont az is, hogy a tulajdonos együttműködő legyen, és adjon lehetőséget felújítási, átalakítási munkálatokra. Javaslatokat a [email protected] címre várnak.

Minderre megfizethető áron lenne szükségük. A Gulyás Mártonhoz kötődő, a Partizánt működtető alapítvány azt állítja, hogy „politikai érintettség vagy politikai kitettség” miatt több tulajdonos sem vállalja, hogy helyszínt adjon nekik.

Arról, hogy mi az a Partizán és hogyan vetekszik a műsora a kereskedelmi tévék nézettségével, itt írtunk.

Még több hír található a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legújabb történésekről!

Borító: A Partizán Tv csapata
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások