fbpx
A Freeway Fighter (Az országút harcosa) c. fighting-fantasy grafikája

Magyar cég forradalmasíthatja a szerepjátékot

Chatbotba ültette át a magyar Talk-A-Bot Ian Livingstone Az országút harcosa című fighting-fantasy szerepjátékát.

A startup egyik alapítójának játékszenvedélyéből fakadó ötlete elnyerte a szerző jóváhagyását. Jóllehet a cég eredeti elképzelései között nem szerepelt, hogy belépjen a globális játékpiacra, végül mégis hozzáláttak a szerepjátékos chatbot megalkotásához. A játék ezentúl világszerte elérhető a Viber felhasználók számára angol nyelven – írta közleményében a Talk-A-Bot.

A fejlesztők az eredeti könyv hangulatát ültették át mobilra, Viberre optimalizáltan, modern dizájnnal, melyben már megjelennek az emojik és az élményt fokozó animált gif-ek is.

A történet 2023-ban játszódik, miután a Föld lakosságának 85 százalékát egy gyilkos vírus irtja ki, a társadalmak felbomlanak és a világ barbárságba süllyed. „A civilizációt újjáépíteni kívánó túlélőket fenyegető legnagyobb veszélyt a hotelek léte jelenti. A túlélők, mint te is, megerősített városkákban élnek, vagy banditaként a falakon kívül kóborolnak. Küldetésed arra szólít, hogy átkelj a vad senki földjén és létfontosságú üzemanyagot hozz Új Reménynek, békés kisvárosodnak…”

– szól a magyar nyelvű ismertető Ian Livingstone, Az országút harcosa című Kaland, Játék, Kockázat könyvéről, melyet először idehaza a Rakéta Magazin 1989 augusztusi száma mutatott be.

A Talk-A-Bot négy éve alapított hazai startup cég, amely nagyvállalatok számára ügyfélszolgálati chatbotokat és belső kommunikációs megoldásokat szállít.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borítókép: A Freeway Fighter – Az országút harcosa című fighting–fantasy grafikája / Fotó: Talk-A-Bot

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások