fbpx
Kadarkai Endre

Kadarkai Endre új műsort indít a Klubrádióban

A riporter saját fejlesztésű beszélgetős műsorát valósítja meg.

 Szavakon túl címmel Kadarkai Endrének május 2-án, vasárnap indul az új műsora a Klubrádióban – értesült a Media1.

Kadarkai Endre első interjúsorozata 2019-ben indult a rádióban, a Világtalálkozó szombat délben mindig két nagyon különbözőnek tűnő karaktert ültet egy asztalhoz, akik az adás végére általában megtalálják a közös nevezőt. Ez a műsor május 1-jén, szombattól, a megszokott időben 12 órától új részekkel folytatódik.

Egy nappal később május 2-től, vasárnaponként 13 órától lesz hallható Kadarkai új műsora, ennek a címe Szavakon túl. A riporter saját fejlesztésű beszélgetős műsorát valósítja meg a Klubrádióban, amelyben népszerű színészek, zenészek, televíziósok vallanak majd önmagukról.

Pataki Gábor, a Klubrádió főszerkesztője elmondta: nem egy hagyományos portréinterjút kell elképzelni. A műsorvezető 20 fogalmat kínál fel a vendégnek. Valamennyi kapcsolódik hozzá – életének egy epizódjára, személyére, egy korábbi idézetére utal talányosan –, még ha az alany nem is tudja, hogy pontosan miképpen. Ebből a húsz kifejezésből a vendég választja ki azokat a fogalmakat, amelyekről beszélgetni fognak a műsorban, de ő maga sem tudja igazán előre, hogy mi is lesz a pontos téma. A két szereplő – a vendég és a riporter– tehát közösen alakítja a beszélgetést.

A vasárnap induló műsor első vendége Máté Gábor lesz.

Egy kis ízelítő is készült a műsorból, mely elérhető itt.

A Világtalálkozóhoz hasonlóan a Szavakon túl című műsort is három kamerával rögzítik, így az videós formában a YouTube-on is elérhető lesz.

A Klubrádió február közepe óta a Médiatanács döntése miatt jelenleg internetes rádióként érhető el, egyrészt a klubradio.hu-n, másrészt a különféle netes rádiók vételére alkalmas eszközök, például FM-transmitter segítségével. Az adások a rádió honlapjáról utólag is visszahallgathatók.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások