fbpx
Zomborácz Iván, a Totalcar új főszerkesztője

Új főszerkesztő a Totalcar élén

Az eddigi főszerkesztő, Papp Tibor alacsonyabb pozícióban, rovatvezetőként folytatja a munkát.

Papp Tibortól a Totalcar főszerkesztői feladatait Zomborácz Iván, a Totalbike eddigi szerkesztője veszi át – derül ki a Totalcart tulajdonló Indamedia lapunkhoz eljuttatott csütörtök reggeli közleményéből.

Zomborácz Iván (képünkön) május 1-jétől veszi át a Totalcar főszerkesztői feladatait. Az Indamedia a közleményében azt hangsúlyozza, hogy a posztról leköszönő Papp Tibor marad a cégnél, de immáron csak a Tesztek és a Technika rovatok vezetőjeként.

A változást a Ziegler Gábor és Vaszily Miklós  érdekeltségei közé tartozó autós lapnál azzal indokolják, hogy az eddigi főszerkesztő magánéleti okokból kérte a leváltását.

„Amikor Tibi jelezte, hogy a magánéleti okokból nem szeretné tovább vinni a főszerkesztői feladatokat, az a cél lebegett a szemem előtt, hogy a jövőben is mindenki azt a feladatot végezhesse a Totalcarnál, amiben a legjobban ki tud teljesedni. Iván az elmúlt években már sokszor bizonyította kiemelkedő szerkesztői és menedzseri képességeit, ezért nagyon örülök, hogy elvállalta a felkérést. Tibinek szeretném ezúton is megköszönni az elmúlt 8 év áldozatos munkáját – magam és az elődeim nevében is” – áll Perkó Rudolf ügyvezető nyilatkozatában.

Zomborácz Iván az előtte álló feladatokról és főszerkesztői terveivel kapcsolatban így nyilatkozott:  „Lehet, hogy feltűnt másnak is, történt a szerkesztőségben egy generációváltás. Nehéz időszakon vagyunk túl, de van egy szuper stáb, most már jöhet az építkezés. Jó buli lesz.”

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások