fbpx
Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője

Új ügyvezető igazgató a Kifli.hu élén

Klekner Péter vette át az internetes áruház irányítását.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Klekner Péter attól a Makkay Jánostól vette át az irányítást, aki 2020 júliusa óta vezette a Kifli.hu csapatát a kihívásokkal teli, koronavírus járvány sújtotta időszakában.

Az új ügyvezető sokrétű tapasztalattal rendelkezik, korábban a Wildberries és a L’Orealnál is töltött be vezető pozíciót, valamint ügyvezető és kereskedelmi igazgatója volt a Philips Magyarországnak.

Klekner feladata lesz többek között a Kifli.hu népszerűségének további növelése és az ügyfél-elégedettség megerősítése.

A Kifli.hu a hazai online élelmiszerboltok egyik meghatározó szereplője, mely naponta több mint négyezer megrendelést teljesít. Az új ügyvezető ezért is szeretné fejleszteni az ügyfélszolgálatot.

Tomáš Čupr, a webáruház cseh anyacége, a Rohlik.cz-ot működtető Rohlik Group alapító-vezérigazgatója azt nyilatkozta, olyan erős személyiségeket keres, akik új ötletekkel állnak elő azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne fejleszteni a Kifli.hu márkát, valamint, hogy jobb minőségű élelmiszereket és ételeket kínáljanak a vásárlóknak, miközben a környezetre is odafigyelnek.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője. Fotó: Linkedin

A Media1.hu hírportál E-kereskedelem rovatának támogatója a Jófogást, Használtautó.hu-t és az Autónavigátor.hu-t működtető Adevinta Hungary. (x)

 

Szóljon hozzá!