fbpx
Jelenet a Furnitur című előadásból. Forrás: Thália Színház

A Thália Színház előadásaival bővült az RTL Most+ kínálata

SzínházOtthon címen váltak elérhetővé a teátrum nagy sikerű előadásai.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Magyarország bejelentette, hogy a Thália Színház előadásai áprilistól már az RTL Most+ digitális platformon is elérhetők.

A neves színművészek által előadott színdarabok teljes terjedelmükben megtekinthetőek. Ezekben az RTL Klub ismert arcai közül is feltűnik néhány.

A Keresztanyu csempész nagymamáját alakító Molnár Piroskát A főnök meg én meg a főnök, a Mellékhatás Ludmann Zsoltját megformáló Nagy Zsoltot a Furnitur, valamint szintén a Mellékhatásból is ismert Sztarenki Dórát, a Jelenetek 2 házasságból, A mi kis falunk rendőrét játszó Szabó Győzőt többek között A tanú, vagy a Balkán kobra című darabokban tekinthetik meg az internetes platform felhasználói.

A színházra vágyók olyan további előadások résztvevői is lehetnek, mint az Esküvőtől válóperig, a Garzonpánik, a Bolha a fülbe, a Gellérthegyi álmok, a Két szék között, a Premierajándék, a Végállomás. Ezekben olyan színészek láthatók mint például Gubás Gabi, Schell Judit, Szabó Erika, Pindroch Csaba, Szervét Tibor, Csányi Sándor.

Az előadások a SzínházOtthon cím alatt érhetőek el.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borítókép: Jelenet a Furnitur című előadásból. Forrás: Thália Színház
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!