fbpx
A Jóban Rosszban c. sorozat a SuperTV2-n

Indul a JR Sztorik, a Jóban Rosszban internetes háttérműsora

JR Sztorik néven új online háttérműsort indít a TV2 Média Csoport a Jóban Rosszban sztárjaival.

A korábban #nofilterlive néven indult kezdeményezés március 31-én szerdán 18 órakor JR Sztorik néven folytatódik.

Bugár Anna, Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka és Suhajda Dániel a koronavírus okozta körülmények miatt első alkalommal Zoomon fog bejelentkezni a JR Sztorik – Különjárat című beszélgetős műsorban a Facebookon. A műsor vendége ezúttal Sári Évi lesz, aki nemrég epizódszereplőként tűnt fel a SuperTV2 sorozatában.

Nyári Darinka elmondta: „a JR Sztorik elsősorban a sorozat nézőihez, rajongóihoz szól. A Jóban Rosszban csapata csupa remek emberből áll, legyen szó színészről, kreatívról vagy stábtagról, és szeretnék, ha ezt a nagy családot a közönség is megismerhetné.”

Kiss Ernő Zsolt kiemelte: „a műsort maguk szerkesztik, vágják és folyamatosan keresik az ehhez szükséges technikai lehetőségeket. Most megújult formában jelentkezik majd az élő háttérműsor több kameraképpel, animált grafikákkal, extra tartalmakkal.”

JR Sztorik, a Jóban Rosszban háttérműsora
JR Sztorik, a Jóban Rosszban háttérműsora

A műsor célja, hogy kulisszatitkokat, érdekességeket áruljanak el az immár 16 éve futó kórházsorozatról, ugyanakkor a kötetlen beszélgetésekben a színészek családi élete is rendszerint szóba kerül.

A rajongók exkluzív tartalmakat, kimaradt jeleneteket és kulisszák mögötti videókat láthatnak a tv2play.hu/jobanrosszban oldalán. A JR Sztorik – Különjárat március 31-én 18 órakor a JR-Sztorik Facebook-oldalán lesz elérhető: https://facebook.com/jrsztorik

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások