fbpx
Balásy Gyula

Új cégbe szállt be Balásy Gyula, a kormánykedvenc New Land Media tulajdonosa

Egy újabb érdekeltséggel bővült 2021 elején a kormányzati megbízásairól híressé vált New Land Media Kft. tulajdonosának, Balásy Gyulának a céghálója.

A cégkivonat szerint 2021. január 4-étől résztulajdonos lett Balásy Gyula a békéscsabai székhelyű Alföldi Gazdák Hűtőháza Kft.-ben, a változást néhány héttel később, február 3-án jegyezte be a cégbíróság – ezt az Mfor.hu írta meg.

A társaság tulajdonjogán több magánszemély és társaság osztozik, és mint az a cégbírósági dokumentumokból kiderül, Balásy Gyulának egy cég adta el a 10 százalékos tulajdonrészét.

Az Agro-Trend Évezred Termelő és Szolgáltató Kft. 300 ezer forint névértékű üzletrésze cserélt gazdát az év első napjaiban, a részesedésért Balásy Gyula 2,23 millió forintot fizetett a lap által megtalált dokumentumok szerint.

A 3 millió forintos jegyzett tőkével rendelkező társaság fő tevékenysége egyéb gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás, de ezen kívül egyebek mellett raktározással, tárolással és zöldség-, gyümölcs-nagykereskedelemmel is foglalkozik a cégkivonat szerint.

Balásy a kormányzati kommunikációs kampányok kapcsán, például a kék színű plakátok kapcsán vált ismertté, és a leggazdagabb magyarok toplistáján is szerepel, nemrég pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal kötött nagy értékű szerződései kapcsán került be a hírekbe.

Az Mfor.hu megjegyezte: Az Alföldi Gazdák Hűtőháza Kft. a 11. cég Balásy Gyula egyre nagyobb cégbirodalmában, mely eddig alapvetően üzleti tanácsadással, kommunikációs, reklám és rendezvényszervezés területén mozgott, bár Lounge Homes Kft. néven lakó- és nem lakó épület építésével is foglalkozik, és társtulajdonosa a Dermato-Med Bőrgyógyászati Bt.-nek is.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások