fbpx
MTVA MAMA 2021

Afrikából is jelentkezik MTV Music Awards

Az MTV EMA mellett, melynek házigazdája idén Magyarország lesz, a nagyszabású zenei show történetében először az MTV Africa Music Awardsot is világszerte, így hazánkban is elérhetővé teszi az MTV február 20-án.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A globálisan közvetített MTV Africa Music Awards díjátadó virtuális helyszíne 2021-ben Uganda fővárosa, Kampala lesz.

Az afrikai kultúrára, zenére, illetve kreativitásra hangsúlyt helyező esemény házigazdája napjaink egyik leghíresebb zenei producere, a többszörös Grammy-díjas DJ Khaled lesz, aki olyan hírességgel készített már listavezető slágereket mint Justin Bieber, Drake, Kanye West vagy Nicki Minaj.

Dj Khaled
Dj Khaled

A díjátadó eseményre összesen 20 kategóriában jelöltek előadókat, a voksokat a www.mtvmama.com weboldalon vagy bármelyik gálához kapcsolódó közösségi média platformon keresztül fogadják.

A megszokott Legjobb férfi eladó, és Legjobb női előadó, Legjobb dal, valamint a Legjobb együttműködésen kívül olyan kategóriákban versenyeznek a jelöltek, mint Az év személyisége, a Legjobb rajongótábor, de a portugál, illetve francia ajkú afrikai zenészek sokszínűségét is egyaránt díjazni fogják – derül ki a zenecsatorna hétfői közleményéből.

„Afrika számos meghatározó tehetségnek a szülőföldje, így nagyon izgatottak vagyunk, hogy az MTV történetében először ezek az előadók is főszerepet kaphatnak a MAMA keretein belül a világ 180 országában, február 20-án”

– nyilatkozta Bruce Gillmer, a ViacomCBS Media Networks előadói kapcsolatokért és zenéért felelős osztályának vezetője, aki hozzátette: biztosak benne, hogy a rendezvény mindenki számára kihagyhatatlan és feledhetetlen élményt fog nyújtani.

A MAMA díjátadó gála február 20-án, 19 órakor kezdődik, majd február 21-én 17 órakor és február 23-án 21:05-kor megismétlik az MTV Hungary-n.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!