fbpx
Liptai Claudia és Pataki Ádám cukrászmester, a Sláger FM ÉdesKettes című műsorának műsorvezetői

Liptai Claudia a Sláger FM műsorvezetője lesz

Február elsejétől a Sláger FM-en jelentkezik Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám cukrászmester az ÉdesKettes című műsorral.

Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrász vizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog.

Most a rádió hullámhosszán keresztül folytatják mindazt, amit elkezdtek. A minden hétfőn, 20 órától hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben.

„Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek vagyunk”

– mondta az ÉdesKettes címmel a Sláger FM-en induló rádióműsor kapcsán Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben.

„Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről”

– mondta a cukrászmester az ÉdesKettes kapcsán.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Liptai Claudia és Pataki Ádám cukrászmester, a Sláger FM ÉdesKettes című műsorának műsorvezetői
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások