fbpx
DIGI Mobil

Hálózatfejlesztés: bővült a DIGI Mobil lefedettsége

Újabb 34, többségében alföldi és kelet-magyarországi településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatását a DIGI.

A 2019 májusában útjára indult DIGI Mobil szolgáltatás a 34 új településnek köszönhetően a teljes lakosság 70 százaléka számár,  immáron több mint 650 településen elérhető el.

A most bekapcsolt új települések listája:

Bócsa, Császártöltés, Csorvás, Dorogháza, Döge, Dunatetétlen, Erdőkürt, Fábiánsebestyén, Feldebrő, Felsőlajos, Gomba, Jánoshalma, Kocsér, Kunadacs, Kunbaracs, Kunfehértó, Létavértes, Madaras, Makó, Martfű, Nemesnádudvar, Németkér, Nyíradony, Pátka, Pátyod, Pilisvörösvár, Szárföld, Sződliget, Tát, Tázlár, Tiszanagyfalu, Újtikos, Vácegres, Zádorfalva

A DIGI mobilszolgáltatása 2021. január 1-jétől immáron fizetős formában érhető el. Két lakossági havidíjas tarifacsomag érhető el, a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül, mindazon előfizetők számára, akik már a december 31-ig tartó tesztidőszak alatt igénybe vették a DIGIMobil szolgáltatásait, mind pedig az új DIGI és Invitel előfizetők számára is.

A DIGI Mobil lefedettsége a digi.hu/mobil oldalon látható.

Hálózati lefedettségen a szolgáltató alapvetően 4G-s szolgáltatást ért, mivel az NMHH 5G-s frekvenciapályázatáról a vállalatot korábbi GVH-s bírságukra hivatkozva kizárták.

A Media1 folyamatosan bővülő hírszolgáltatásához iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, kövessen bennünket Facebookon, iratkozzon fel RSS csatornánkra, vagy csak tegye be a kedvencek közé a media1.hu-t, ahol most is további híreket talál!

Borító: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások