fbpx
Nyugat.hu

Támogatókat keres a Nyugat.hu, Magyarország egyik legrégebbi híroldala

Ez az első nagy adománygyűjtő kampány, amit a szombathelyi központú, fontos vidéki médium indított.

Mostanra alig van olyan médium vidéken, mely meg tudta őrizni függetlenségét a kormánytól és üzletembereitől. Vas megyében azonban már nagyjából 20 éve létezik egy ilyen hírportál, méghozzá a Nyugat.hu, mely az ország egyik legrégebbi hírportáljainak egyike: 1999-ben indult.

A Szombathelyi központú hírportál hiába tartozik a legolvasottabbak közé Vas megyében és a régióban, és közöl számos, országos érdeklődésre számot tartó ügyet a nyilvánosság elé, ezt a vezető pozíciót csak úgy tudja megőrizni, ha rendben vannak a pénzügyei.

Ezért most a Nyugat.hu, illetve egészen pontosan a Nyugat Média és Világháló Egyesület elindította első nagy adománygyűjtő kampányát, mely még két napig, december 20-ig tart, de természetesen akár a kampány lezárulta után is szívesen fogadnak támogatást. A Nyugat.hu a Media1-hez eljuttatott levelében azt írja, az összegyűjtött pénzt elsősorban a szerkesztőség működésre, az újságírók bérezésére szánják.

Aki szeretné jobban megismerni a Nyugat.hu munkáját, a támogatási oldalukon bővebb információkat talál erről is: https://tamogatas.nyugat.hu, illetve elkészült egy videó is, ahol bemutatkoznak azoknak, akik még nem ismerik őket.

További médiás hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások