fbpx
Keresztanyu, az RTL Klub napi sorozata

Új előzetest kapott a Keresztanyu, az RTL Klubra érkező új napi sorozat

Ez az a széria, ami a Drága örökösök című sorozatot váltja.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Drága örökösök utolsó része karácsony előtt lesz képernyőn az RTL Klubon, a több évadot megélt sikeres széria ugyanis végéhez ér, és kiderül, kié lesz az örökség.

Az RTL most egy új előzetes bemutatásával engedett betekintést abba, mi jön majd a Drága örökösök helyett, vagyis milyen lesz a helyére érkező Keresztanyu című sorozat, amelynek pontos premier időpontját ugyan még nem árulták el, de Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes korábban a Big Picture tévés konferencián annyit már nyilvánvalóvá tett, hogy januártól lesz látható.

A sorozat egy ukrán-magyar határhoz közeli képzeletbeli faluban, Makkosszáláson játszódik. Egy családi történetről van szó, benne sok humorral, intrikával és rejtéllyel, és az előzetes alapján nem lesz hiány akcióból sem.

A Keresztanyu showrunnere Hámori Barbara (a Drága örökösök egyik alkotója), címszereplője Molnár Piroska, akit olyan ismert színészek társaságában lehet majd látni mint Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs.

Egyébként a rivális TV2-re is hamarosan új napi sorozat érkezik Doktor Balaton címmel, melynek nemrég jelent meg szintén egy előzetese.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások