fbpx
Rádiós összefogás a beteg gyerekekért a HEROE és az Ökomenikus Segélyszervezet közreműködésével

16 milliót kalapoztak össze a rádiók a kórházakban lévő gyermekek számára

A 68 helyi rádió összefogásának és a hallgatók adományozói kedvének köszönhetően húsz kórház vásárolhat okoseszközöket a gyermek fekvőbeteg-ellátásban részesülő ápoltaknak.

A Helyi Rádiók Országos Egyesületének (HEROE) összes tagja és még több más, tagsággal nem rendelkező hazai rádió is csatlakozott ahhoz a kampányhoz, amelynek keretében okoseszközökre gyűjtöttek a kórházak gyermekosztályai számára. A gyűjtés rádiós hirdetéseken keresztül zajlott.

Ennek is köszönhetően a rádiós összefogás során egy hét alatt túlszárnyalták az előre kitűzött célt, így jött össze több mint 16 millió forint adományt gyűjtöttek.

A gyűjtéshez csatlakozott a Telenor csapata is, akik az ünnepi időszakra az új eszközökhöz 2 millió forint értékben mobilinternetet ajánlottak fel annak érdekében, hogy a betegek korlátok nélkül kapcsolatban lehessenek szeretteikkel, barátaikkal.

 „Nem tudjuk elégszer megköszönni azt a hatalmas szeretetet, bizalmat és segítőkészséget, amelyet ez alatt az egy hét alatt a hallgatók tanúsítottak. Örülünk, hogy sikerült elérni a kitűzött célt, bízunk benne, hogy az adománynak köszönhetően még több ápolásra szoruló gyermeket sikerül okoseszközökhöz juttatni, ezzel is megkönnyítve számukra a látogatási tilalom alatti kapcsolattartást szeretteikkel, barátaikkal. Azok az eszközök, amelyekre közösen összefogva gyűjtöttünk, hamarosan rengeteg gyermek arcára csalnak mosolyt, ezzel segítve mielőbbi gyógyulásukat”

– mondta Ürge Dezső, a Helyi Rádiók Országos Egyesületének elnöke.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások