fbpx
hvg.hu. BLOG

Elstartolt a hvg.hu blogketrece – várják a bloggereket

A frissen induló blogketrecben az érdeklődök mostantól elolvashatják többek között L. Ritók Nóra, a Transparency International Magyarország és az Energiaklub írásait. Vélhetően az Indexnél történtekre reagáltak az újítás bevezetésekor.

A tavaly induló hvg360 után „blogrovatot” indított a hvg.hu. Blogokat eddig is lehetett olvasni a hírportálon, viszont mostantól van címlapi blogketrec is, ahol az indulás után máris mintegy húsz blogger bejegyzéseit lehet követni.

Az új blogketrecben (blogdobozban) olvashatók mostantól a már említett L. Ritók Nóra, a Transparency International és az Energiaklub blogja mellett gyereknevelésre, gasztronómiára, történelemre, labdarúgásra, pszichológiára és a posztszovjet térségre fókuszáló blogok is.

„A hvg.hu továbbra is a függetlenségét és a hitelességét tekinti legfőbb, leginkább védendő értékének, így ezek garantálása elsődleges szempont volt akkor is, amikor arról döntöttünk, mely blogoknak adunk otthont, illetve ez marad az egyik legfontosabb vezérelvünk akkor is, ha a jövőben másokkal egyeztetünk erről.”

– írták a blogos újítás kapcsán.

Hozzátették: fontos szempont a lap számára, hogy a hvg.hu-n jelentkező blogok illeszkedjenek a hvg.hu és a hvg360.hu tartalmához, azt kiegészítsék. A bloggerek írásai így már nem csak a címlapon megtalálható blogketrecben jelennek meg, hanem akár hírfolyamban, a cikkek között is.

A blogcsatorna az alábbi linken érhető el:

https://hvg.hu/blogok

A mostani újítást néhány hónappal az Index körüli történések után vezette be a HVG online szerkesztősége. Mint arról a Media1 beszámolt, az Index körül történtek miatt számos blog távozott az azóta már az Index tulajdonosává is vált Indamediához tartozó blog.hu-tól. Néhány blogger egyébként a 444.hu-hoz ment.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások