fbpx
Netflix

Megérkeztek Magyarországra a Netflix ajándékkártyák

Novembertől bankkártya nélkül is elérhetővé válik a világ egyik vezető streaming szórakoztató szolgáltatása.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A felhasználói igényekre reagálva mostantól egyre több helyen árulják a Netflix ajándékkártyáit Magyarországon is — derül ki a Netflix a Media1-hez is eljuttatott csütörtöki közleményéből. Novembertől kezdődően bankszámla és bankkártya nélkül is használhatóvá válik a szolgáltatás, elérhetővé válik a hatalmas film- és sorozatkínálat.

A Bestbyte, a Konzol Stúdió, a Konzolvilág és Konzolvilag.hu, az MSH, a Notebook.hu és a Penny üzleteiben, illetve a Startselect.com oldalon lehet megvásárolni a kártyákat.

Az utalványok 5, 15 és 50 ezer forintos egyenlegben elérhetőek, szolgáltatás használatának költsége pedig megegyezik a bankkártyás fizetés során alkalmazott árszabással. Fontos különbség azonban, hogy míg bankkártyával teljes hónapok fizethetők, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaz a Netflix, így  addig használható a szolgáltatás, ameddig az összeg fedezi a használatot.

Frissítés 2021.02.03

Hírünk eredeti változatában a Pepco is szerepelt a felsorolt üzletek között, ám a társaság kérésére azt töröltük. Mint a Pepcótól ügynöksége közölte, a cég magyarországi üzleteiben egyelőre nem kapható a Netflix ajándékkártyája, csak egyes külföldi üzletekben.

Borító: Netflix. Fotó: unsplash.com
Szóljon hozzá!