fbpx
Balogh Andrea Johanna

A Magyar Újságírók Közössége kitüntette saját elnökségi tagját, aki egyben Kásler Miklós sajtófőnöke is

Balogh Andrea Johanna Petőfi Sándor Sajtószabadság-díjat kapott.

A Magyar Újságírók Közössége (MÚK) a Petőfi Sándor Sajtószabadság-díjjal tüntette ki Balogh Andrea Johanna egészségügyi újságíró, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) főosztályvezetőjét, valamint Mohai Gábor rádiós és televíziós személyiséget – írta meg a keol.hu.

Azt már a Telex tette hozzá, hogy Balogh Andrea Johanna a díjat átadó MÚK elnökségi tagja is, 2000 és 2004 között rendszeresen jelentek meg írásai a nyomtatott sajtóban az egészségügy aktuális kérdéseiről. Rendező-szerkesztőként 38 filmet készített egészségügyi témakörökben, amelyeket a Duna Tv és más regionális adók is sugároztak. Gyógyhatás címmel egészségügyi műsort vezet.

2004-től az Országos Onkológiai Intézet sajtókommunikációs vezetője volt, jelenleg pedig az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) Miniszteri Kapcsolatok Főosztályának főosztályvezetője, Kásler Miklós miniszter sajtófőnöke.

Ahogyan korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Lovas Dániel, a MÚK elnöke egy tavalyi szakmai rendezvényen arról beszélt, hogy a szervezetnek 500 tagja van.

Kép: VOSZ Bács-Kiskun Megye/YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások