fbpx
Verebély Marcell, az RTL Magyarország kreatív producere

Elkészült a legsikeresebb hazai tévés vezetők toplistája

A 20 legsikeresebb televíziós vezetőt tartalmazó rangsorban 11 személy köthető az RTL-hez. A lista élén Verebély Marcell, az X-Faktor, az Álarcos énekes és a Made In Karantén kreatív producere végzett.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Idén ősszel is összeállította a hazai legsikeresebb televíziós szakemberek vezetőinek rangsorát a Kreatív című szaklap. A magazin szerkesztősége minden évben a legsikeresebb magyar televíziós kreatív vezetők teljesítményét különböző mutatók alapján értékeli.

A műsorokat elsősorban a nézettség, másodsorban a produkció nagyságrendje, harmadsorban pedig a mögöttük álló kreativitás alapján pontozták. Idén a járványhelyzet miatti tavaszi tévés leállások miatt a korábban megszokott 25 nevezett helyett 20 személyt helyezett listára.

A nyertesek túlnyomó többsége az RTL Magyarország által gyártott produkciókhoz köthető, de a listán megtaláljuk a TV2 Csoport és a Viasat3-Viasat6 (Sony Pictures Television Networks) és az AMC Networks, illetve több más cég produkcióinak kreatív producereit is.

A 20-as listán 11-et foglalnak el az RTL kreatív munkatársai. A rangsor élén az Álarcos Énekes, az X-Faktor és a Made In Karantén producereként is ismert Verebély Marcell végzett. (Képünkön)

„Büszkék vagyunk rá, hogy minden televíziós szezonban új műfajt vagy új műsorformátumot mutathatunk be Magyarországon. Különösen nagy öröm, hogy ezek eredetiségét és kreatív színvonalát a nézők mellett a szakma is elismeri”

– nyilatkozta a rangsorral kapcsolatban Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

A teljes toplista a Kreatív legfrissebb számában, nyomtatásban található – mi most a lista első tíz helyezettjét közöljük:

1. Verebély Marcell, RTL Magyarország: Álarcos Énekes, Made in Karantén, X-Faktor

2. Németh Ádám,TV2 Csoport: Nicsak, ki vagyok!, Sztárban sztár leszek!

3. Hámori Barbara, ContentLab&Factory: Drága örökösök (RTL Magyarország)

4. Kovács Dániel Richárd, RTL Magyarország: Mellékhatás

5. Varga Rita, RTL Magyarország: A Konyhafőnök VIP

6-7. Kapitány Iván és Kapitány-Diószegi Judit, ContentLab&Factory/Filmservice: A mi kis falunk, Jófiúk, Segítség! Itthon vagyok! (RTL Magyarország)

8-9. Palik László és Wágner Tamás, TV2 Csoport: Exatlon Hungary, Fuss, család, fuss!

10. Prukner Brigitta, Sony Pictures Television Networks: 200 első randi, Észbontók, Feleségek luxuskivitelben, Lakástalkshow (Viasat3, Viasat6)

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Verebély Marcell, az RTL Magyarország kreatív producere. Fotó: RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatóság
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások