fbpx
Michelin autógumi

Michelin, avagy prémium minőségű abroncsok az autónkra (x)

A Michelin márkanév gyakorlatilag olyan a gumiabroncsok között, mint az autók esetében a Mercedes vagy például a Tesla. Ha Michelin gumikat vásárolunk, akkor tudhatjuk, hogy a pénzünkért cserébe kifogástalan teljesítményt, stabilitást és megbízhatóságot fogunk kapni.

Ennek fényében mutatunk is néhány Michelin gumiabroncsot, amelyek főként a sportosabb, dinamikus vezetés iránt érdeklődők számára lesznek majd izgalmasak.

A Michelin PRIMACY 4 gumiabroncsok mellett szóló fontosabb érvek

A Michelin PRIMACY 4 méret tekintetében a 15″-20″ közötti tartományban szerezhető be, ennek megfelelően a középkategóriás gépjárművek széles palettáján alkalmazható. Remek választást kínál például a közepes méretű crossoverekhez vagy akár a manapság kifejezetten népszerű városi terepjárókhoz is.

Annál is inkább, mivel menet közben maximális tapadást biztosítanak ezek a gumik, így a volán mögött ülve, illetve utasként egyaránt biztonságban érezhetjük magunkat. Akár a rendszeres munkába járáshoz, akár családi autózásokhoz keresünk megbízható gumiabroncsot, a Michelin PRIMACY 4 nem okoz majd csalódást.

A lenyűgöző teljesítményre képes Michelin PILOT SPORT 4 gumik sajátosságai

Az alapvetően a sportos vonalat képviselő Michelin PILOT SPORT 4 gumik mindenképpen a felső polcra helyezendők képletesen szólva. Merthogy a magasabb teljesítményű limuzinokhoz, illetve szedánokhoz is bátran alkalmazhatók, mint például a BMW népszerű 5-ös szériája, a nagyszerű Mercedes E-osztály, a Kia Stinger, továbbá bármelyik Tesla modell.

Ezek az abroncsok elképesztően jó féktávolságot biztosítanak akár esős időben is. Mindezt remekül példázza az “A” besorolás annak kapcsán, hogy a gumik milyen mértékben képesek az autót nedves útviszonyok mellett is lefékezni.

Mindezek mellett, illetve a sportos vezetés élményét preferálva talán kevésbé lényeges az üzemanyag-takarékosság szempontjából a közepesnek megfelelő „C” besorolás, valamint a szintén közepes érték a kibocsátott zajszintre vonatkozóan.

Amit a Michelin PILOT SUPER SPORT, illetve PILOT SPORT CUP 2 gumikról tudni érdemes

Mindkét abroncs esetében a TOP kategóriáról beszélhetünk. Ennélfogva a közút mellett akár a versenypályákon is bátran bevethetjük őket, hiszen a csalódás szinte kizárt a teljesítményüket illetően.

Akár a PILOT SUPER SPORT, akár a PILOT SPORT CUP 2 abroncsokat választjuk és tesszük fel az autónkra, a stabilabb úttartás, illetve a masszív kanyarvételek gyakorlatilag borítékolhatók lesznek. Ráadásul nemcsak száraz, hanem nedves útviszonyok mellett is.

Mindezt tökéletesen alá is támasztja az erre vonatkozó “A” besorolás. Ennek fényében pedig őszintén szólva kit fog bármilyen szinten is felzaklatni az, hogy az abroncsok kevésbé segítenek az üzemanyag-takarékos közlekedésben?

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások