fbpx
LITTLE MIX

Budapest lesz az idei MTV European Music Awards gála egyik helyszíne

Négy emblematikus magyarországi helyszínt is megismerhetnek majd az MTV EMA gála nézői az élő show keretében. Több magyar név is szerepel a jelöltek között, akikre már lehet is szavazni.

Nem sokkal ezelőtt az MTV nemzetközi tévécsatornát működtető ViacomCBS bejelentette, hogy Magyarország is az MTV Europe Music Awards (EMA) gála hivatalos partnere lett az idei évben. A nagyszabású zenei show nézői így négy emblematikus magyarországi helyszínnel is találkozhatnak majd világszerte, a tévéképernyők előtt.

Az EMA a zenei élet egyik legnagyobb eseménye, ahol az európai közönség a legnagyobb kedvenceit díjazza. A november 8-i gála házigazdáját egy animációs videóval fedte fel az MTV, így derült ki, hogy a világszerte kedvelt brit lánybanda, a Little Mix tagjai vállalták idén a házigazda szerepét. A csapat tagjai szuperhősként néznek vissza – a kifejezetten az eseményre készített – animációs videóból. A lányok felvételről, Londonból jelentkeznek majd.

Íme az MTV EMA idei magyar jelöltjei

A Little Mix 4 kategóriában száll harcba a 2020-as EMA-n: a Legjobb pop, a Legjobb együttes, a Legjobb virtuális előadás és a Legjobb brit és Legjobb ír előadó kategóriában is jelöltek. A lánybanda legújabb dalát, a „Sweet Melody”-t adja majd elő a gálán, Sam Smith, Zara Larsson, Doja Cat, Maluma és YUNGBLUD produkciói mellett. A hagyományokhoz híven nemcsak nemzetközi szinten, hanem lokálisan is szavazhatnak a nézők kedvenc előadóikra. A magyar zenészek közül az Irie Maffia, ByeAlex, Metzker Viktória, Dzsúdló és Carson Coma küzd az EMA Legjobb magyar előadójának járó elismeréséért.

A jelöltek listája elérhető az esemény hivatalos oldalán, a voksokat november 2-án éjfélig tudják leadni a rajongók az MTV EMA honlapján.

Az  MTV EMA gála november 8-án, magyar idő szerint 20 órától élőben lesz látható az MTV-n. A magyar feliratos verzió ismétlése november 9-én 17 órától, további ismétlések november 13-án 10:15-től és november 15-én 07:45-től lesznek láthatók.

A budapesti helyszíni kapcsolást egyébként a Magyar Turizmus Zrt. Wow Hungary nevű weboldala szponzorálja, derül ki az esemény hivatalos weboldaláról.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: LITTLE MIX. Fotó: MTV EMA 2020 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */