fbpx
A TV2 Séf, a LiChi TV leendő új neve

Holnaptól TV2 Séf néven folytatja a Lichi TV

A TV2 Média Csoport gasztro-csatornájának ez már a harmadik neve lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A TV2 Média Csoport ma, szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy – összhangban a Media1 erről szóló korábbi hírével – október 15-től, azaz holnaptól TV2 Séf néven működteti tovább gasztrocsatornáját, a Lichi Tv-t.

Ez már a harmadik név, hiszen korábban a csatorna Chili Tv néven kezdte meg működését, de egy védjegyvita miatt ezt meg kellett változtatniuk: a bíróság ugyanis kimondta, hogy a TV2 Csoport védjegybitorlást valósított meg, amikor a konkurens TV Paprika jelentéstartalmához hasonló nevet kezdett el használni. Ezt követően, 2017 végén vezette be a csatorna a holnap elbúcsúzó Lichi Tv nevet.

Ezek lesznek a csatornán az ősszel

A TV2 sajtóosztálya közölte: a gasztrocsatornán továbbra is népszerű hazai szakácsok és világhírű séfek lesznek láthatók. A szüreti filmek hétvégéjén, október 15-től a sztárséfek mellett romantikus, a gasztronómiához köthető filmek lesznek láthatók a TV2 Séf csatornán. Országos tévés premierként érkezik a Pizzarománc, de képernyőre kerül a Szökőhév, Az élet ízei és a Bor, mámor, Provence is.

Gordon Ramsay – A pokol konyhája című műsorának, a világ legkeményebb szakácsversenyének XV., XVI., XVII. évadjai Magyarországon először a TV2 Séf műsorán debütálnak. E mellett újdonságként mutatkozik be október 15-én a Wine Show, amelyben a bor szerelmeseit két színész, Matthew Goode és Matthew Rhys kalauzolja a finom nedűk világába tizenegy országot bejárva.

Október 19-től az ázsiai konyha szerelmesei örülhetnek, hiszen hétköznap esténként televíziós premierként kerül képernyőre a Luke Nguyen – Ízek, tájak, Vietnám. A népszerű séf, Luke Nguyen vonattal járja be Vietnám egzotikus vidékeit, bemutatva az országot és annak gasztronómiai érdekességeit. November 2-től pedig szintén televíziós premierként jön az Ázsia ízei Diana Channel, ahol Diana vendégeivel autentikus, de egyben házias ázsiai fogásokat készít.

Szintén országos tévépremierként látható majd az őszi szezonban Farmról a villára és a Három a zöldség, hús a ráadás is. A csatorna műsorára tűzi a Wok the World – A rizs ezer arca című három részes gasztro dokumentumfilmet is, amelyben a Michelin csillagos Alvin Leung séf kalauzolja el a nézőket a kínai konyha világába.

Az újdonságok mellett a régi nagy kedvencek is megtalálhatóak a TV2 Séf kínálatában, többek között Martha Stewart, Jamie Oliver és Nigella Lawson osztja meg a nézőkkel gasztro-trükkjeit, de a River Cottage és a Sütimester epizódjai is láthatók.

A csatorna kínálatában látható hazai gyártású tartalmak között pedig ott van a Séfek Séfe, az Adri’s Kitchen, a Stahl konyhája, a Lázár és Géza a retro konyhasó és a Hentesek is.

Szóljon hozzá!