fbpx
ház, ingatlan

Az olajradiátor egy tökéletes választás (x)

Az olajradiátor az elektromos fűtőberendezések közé sorolható, ennek eredményeképpen szolgálni tud azok minden előnyével. Amennyiben rá szeretne segíteni a központi fűtésre vagy egy adott helyen - például az íróasztala vagy az ágya közelében - koncentrált fűtésre van szüksége, akkor ez a típusú fűtőtest maximálisan meg tud felelni az igényeinek.

A használata meglehetősen nagy népszerűségnek örvend, aminek a magyarázata a hatásfokban keresendő, ami akár 85-90%-os is lehet. Az Electronic Star webáruház kínálatában többféle modellt is találhat, amik eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ezért használjon Ön is olajradiátort!

Az olajradiátor használatának megvannak a maga pozitívumai, amelyeknek sora egyáltalán nem rövid. Kezdjük rögtön azzal, amit már említettünk, hogy ezek a fűtőtestek kimaxolják a hatásfokukat.

Ez lényegében azt jelenti, hogy az általuk felhasznált energia közel egészét a fűtésre fordítják.

Az olajjal működő fűtőberendezés másik speciális jellemzője, hogy sokkal gyorsabban melegszik fel, mint a földgázzal működő társai, ennél fogva rövidebb idő alatt érhetjük el vele a kívánt hőmérsékletet.

elektromos olajradiátor

Jól tartja a hőt, így a kikapcsolását követően is még sugározza magából a meleget. Ha ez még nem lenne elég, akkor az olaj nem ég, ennél fogva nem keletkezik égéstermék és nem robbanásveszélyes.

A működése tiszta, nem keletkezik por, korom, füst, sem más egészségre káros anyag. Az olajradiátor jellemzően mobil kivitelben készül, tehát bárhol is van szükség rá, a gurulós lábain könnyen oda lehet tolni.

Vásároljon az Electronic Startól!

Bármilyen olajradiátorra is van szüksége, az electronic-star.hu weboldalon megtalálhatja a tökéleteset. Az egyes modellek méretben, teljesítményben és egyéb paraméterekben is különböznek egymástól, és persze a kinézetük is más. Igazi kuriózumnak számítanak a retro megjelenésű változatok, amik remekül mutatnak a hasonló stílusú életterekben.

Ha csak szűkös hely áll rendelkezésre a készülék elhelyezésére, akkor is megtalálhatja a megfelelő változatot. Ez esetben a keskenyebb típusokat ajánljuk, amik két bútor között vagy egy ajtó mögött is elférnek. Ezek mellett természetesen a nagyobb, szélesebb olajradiátorok is rendelkezésre állnak.

Az olajradiátor Önnek sem okoz csalódást, ha egy megbízható működésre képes, nagy hatásfokkal rendelkező fűtőtestre van szüksége.

Vegye szemügyre a kínálatot és az igényei, elvárásai figyelembevételével válassza ki azt, amit megfelelőnek ítél. A termékoldalon minden fontos információt feltüntettünk, de ha kérdése van, vagy több információra lenne szüksége a döntése meghozásához, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink várják a jelentkezését!

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette!

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások