Az RTL Klub Konyhafőnök VIP c. műsorának logója

A koronavírus miatti kényszerstop után újraindul A Konyhafőnök VIP forgatása

Több mint három héten át volt kényszerpihenőn a COVID-19 miatt az RTL-es gasztroműsor forgatása.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Több mint három hetes leállást követően valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR szűrés és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után mától folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása – közölte hétfőn az RTL Magyarország.

Egy közreműködő fertőzöttsége miatt és a további fertőzésveszély elkerülése érdekében döntött úgy a gyártócég korábban, hogy leállítja a forgatásokat egy időre.

Mivel ezúttal mindenkinek negatív eredménye született, így vált lehetségessé a forgatás mai folytatása.

A produkció közölte: a jövőben is betartja a gyártó által előírt szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a közreműködők védelmében, amelyek közül a legfontosabbak; a rendszeres testhőmérséklet mérés állandó fertőtlenítés a stúdióban, higiéniai szabályok betartatása, a megfelelő izolációs távolság betartása, óránkénti kötelező kézfertőtlenítés, valamint az éppen forgató versenyzők kivételével mindenki számára a helyesen felhelyezett szájmaszk kötelező viselése.

Az RTL Magyarország hozzátette, hogy a következő hónapokban is számolnak az egyes produkciók leállásával és újraindulásával. Az eddigieknek megfelelően fogják kezelni ezeket a helyzeteket, de mivel az aktuális egészségügyi helyzet és az arra való reagálás mostanra már a mindennapi életünk része, így a továbbiakban nem tájékoztatják minden egyes esetről a nyilvánosságot.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!