fbpx
Az RTL Klub Konyhafőnök VIP c. műsorának logója

A koronavírus miatti kényszerstop után újraindul A Konyhafőnök VIP forgatása

Több mint három héten át volt kényszerpihenőn a COVID-19 miatt az RTL-es gasztroműsor forgatása.

Több mint három hetes leállást követően valamennyi közreműködőre kiterjedő COVID PCR szűrés és a forgatás helyiségeinek fertőtlenítése után mától folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása – közölte hétfőn az RTL Magyarország.

Egy közreműködő fertőzöttsége miatt és a további fertőzésveszély elkerülése érdekében döntött úgy a gyártócég korábban, hogy leállítja a forgatásokat egy időre.

Mivel ezúttal mindenkinek negatív eredménye született, így vált lehetségessé a forgatás mai folytatása.

A produkció közölte: a jövőben is betartja a gyártó által előírt szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a közreműködők védelmében, amelyek közül a legfontosabbak; a rendszeres testhőmérséklet mérés állandó fertőtlenítés a stúdióban, higiéniai szabályok betartatása, a megfelelő izolációs távolság betartása, óránkénti kötelező kézfertőtlenítés, valamint az éppen forgató versenyzők kivételével mindenki számára a helyesen felhelyezett szájmaszk kötelező viselése.

Az RTL Magyarország hozzátette, hogy a következő hónapokban is számolnak az egyes produkciók leállásával és újraindulásával. Az eddigieknek megfelelően fogják kezelni ezeket a helyzeteket, de mivel az aktuális egészségügyi helyzet és az arra való reagálás mostanra már a mindennapi életünk része, így a továbbiakban nem tájékoztatják minden egyes esetről a nyilvánosságot.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások