fbpx
puzzle

Puzzle rendelés gyorsan, egyszerűen (x)

A puzzle nem egy újfajta játék, de még mindig remek szórakozást ígér gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A lényege egyszerű, mint az egyszer egy, hiszen csak össze kell illeszteni az egymás mellé való darabokat.

A végeredmény pedig egy csodálatos kép, ami az apró részek összerakása után válik láthatóvá. A puzzle rendelés csak pár perc a jatekwebshop.eu oldalon, így, ha legszívesebben már most játszanál, akkor ne késlekedj, válaszd ki mihamarabb a kedvenceidet!

Milyen puzzle-k közül választhatsz?

A puzzle játékok egészen gazdag kínálatban állnak rendelkezésre. Az általuk megjelenített képek témájában is felfedezhetők eltérések. Vannak például mesés kirakósok, amikor is a cél egy vagy több mesefigurát ábrázoló kép kirakása. Ezek között találhatsz olyanokat is, amiken kifejezetten a manapság népszerűnek számító mesehősök karakterei jelennek meg. Például a Jégvarázs, a Verdák, illetve a Bogyó és Babóca szereplői.

Ha a kirakóst a kisebb csemetédnek szánod, akkor ezek garantáltan elnyerik a tetszését. A nagyobbacska gyermekeknek ott vannak az állatokat vagy természeti tájakat megörökítő változatok. A puzzle rendelés előtt mindenképpen gondold át, hogy kinek szánod, hiszen a darabok mennyisége tekintetében is vannak különbségek. Minél több darabból áll a kirakós, annál nehezebb összerakni. Ha saját részre lesz, akkor bátran bevállalhatsz egy 4000 vagy 6000 darabos változatot is.

Ezért érdemes kirakósozni

A puzzle játékok fejlesztik a gyerekek kézügyességét, gondolkodását, illetve a térbeli elemek felismerését. Ha pedig felnőttként, Te rakod ki a képeket, akkor igazi meditációs élményben lehet részed, ez ugyanis egy olyan játék, ami nyugtat, kikapcsol és elfeledteti veled a problémáidat. A puzzle rendelést nem érdemes sokáig húznod-halasztanod. Minél előbb választasz, és intézed a fizetést, annál előbb kerül birtokodba a kiszemelt termék vagy termékek. Irány a jatekwebshop.eu weboldal!

Van már puzzle rendszerező táblád?

Ha pedig igazán magas szintre szeretnéd emelni a puzzle kirakás élményét, akkor a jatekwebshop.eu oldaláról ne csak a kirakósokat szerezd be, hanem a puzzle rendszerező táblát is! Ezzel a kis praktikus eszközzel könnyebben tudod kiválogatni a darabokat és a tárolásukra is megoldást kínál.

A puzzle egy olyan játék, amit egyedül is, társasággal is szuper programot nyújt. A jatekwebshop.eu weboldalon sokféle különböző kirakóst találhatsz, amik témában és a darabok mennyiségében is eltérnek egymástól. Így akkor is megtalálhatod, amit keresel, ha a gyerkőccel szeretnél játszani, és akkor is, ha a felnőttként, Te szeretnéd kirakni a képet.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások