fbpx
marquise lakásparfüm

Éld át újra a párizsi utazás élményét enteriőr illatosítók segítségével! (x)

Számos dolog miatt vágyhat utazni az ember. Van, aki élményekkel szeretne gazdagodni, meg szeretne ismerni egy új kultúrát, és van, akit bizonyos attrakció vagy esemény vonz, továbbá olyan is akad, aki újra szeretné élni gyermekkorát vagy megtalálni igaz szerelmét. Sok olyan Európai helyszín létezik, amely más és más jellegzetességgel rendelkezik és különböző tényezőben rejlik egyedisége. Ilyen az örök romantikusok és az eleganciát előnyben részesítők kedvenc városa: Párizs.

Franciaország fővárosának nyüzsgését akár egyetlen illat is hűen visszaadhatja egy megfelelően összeállított illatgyertya vagy lakásparfüm személyében.

Utazz velünk Párizsba!

Aki járt már valaha Párizsban, biztosan nem tudja elfelejteni az ott átélteket. A történelem által átszőtt kis utcákat, a csodás és monumentális épületeket, a stílusos butikokat vagy a csodás francia cukrászat remekeit. Azonban a hazautazást követően sem kell lemondanod a francia életérzésről és megelégedni egyre megfakuló emlékképeiddel. Nagyon egyszerűen visszaidézheted a romantikus sétákat a Szajna partján, a meghökkentő kilátást az Eiffel-torony tetejéről vagy az ínycsiklandozó reggeliket, amelyet egy sarki cukrászdában ettél.

Mindehhez szaglásodat kell csak segítségül hívnod és a Lakásparfüm tökéletesen kialakított termékeit. Az illatok szakértő parfümőrök által kiválasztott, természetes alapanyagokból készülnek, így olyan illatélményt biztosítanak, amely teljesen megváltoztatja az adott helyszín hangulatát és szerethetővé teszi a teret.

Sokféle érzést kiválthatnak belőled – mindez a választásodtól függ, hogy éppen szeretnéd egy kicsit felpezsdíteni a mindennapjaidat, relaxált és nyugodt hangulatot teremteni vagy megalkotni a legideálisabb munkakörnyezetet.

Márkák sokszínűsége

A lakásparfümök – legyen szó illatgyertyáról, diffúzorról vagy elektromos illatosítóról – különböző illatjegyekből épülnek fel, pontosan úgy, ahogyan a bőrön használt luxusparfümök. Kínálatukban találkozhatsz a Lotanthique, a Mathilde M., a CoteNoir és az Ambientair népszerű márkáival, amelyek Franciaország más és más összetevőjét kívánják megragadni.

Míg a Lotanthique eleinte a francia levendulamezők illatát ragadta meg, ma már az egyik sütis illata, a Madelaine a legnépszerűbb termékük.

A madeleine sütemény nagy népszerűségnek örvend Franciaországban, mivel Proust, híres francia író regényében is megjelent, mint az elfeledett gyermekkorának felidézésére szolgáló étek. Mathilde M. a 18. századi kastélyok és rezidenciák eleganciájából és gyengéd romantikájából inspirálódva hozta létre termékeit, legnépszerűbb termékük az isteni márkiné, amelyben a praliné édes aromáját keveri a sötétebb gyantás és földes jegyekkel.

Amennyiben te is alig várod, hogy az illatok szárnyán eljuthass különböző országokba, megismerhess más kultúrákat, akkor keresd fel a Lakásparfüm weboldalát, ahol számos minőségi termék közül válogathatsz.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások