fbpx
hbo go

Hasznos új funkciót kaptak az HBO GO felhasználói

Az újításnak az Apple telefonok tulajdonosai fognak örülni.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Tavaly szeptemberben vált elérhetővé az Android felhasználók számára, hogy útközben, internetkapcsolat nélkül is nézhessenek filmeket az HBO GO applikáció segítségével, most pedig szinte napra pontosan egy évvel később megjelent ez a lehetőség az iOS operációs rendszerrel rendelkezők számára is. Vagyis most már az Apple márkájú okoskészülékek tulajdonosai is le tudnak tölteni a készülékeiken lévő HBO GO applikációba filmeket úgy, hogy azokat offline is megnézhessék.

Így, ha otthon, wifin keresztül letölt valaki egy tartalmat, útközben már nem csökken a filmnézéskor a mobilinternetes kerete.

Az HBO tájékoztatása szerint a lehetőség a hazai iOS applikáció 5.9.4 verziójától vált elérhetővé.

Azoknál a filmeknél, amelyek letölthetők, egy felirat utal erre. A letöltött tartalmak egy hónappal később töltődnek, és legfeljebb 25 videó lehet letöltve. Ha valaki el is kezdi nézni az adott tartalmat, akkor két napja van rá, hogy megnézze, mert azután törlődik a készülékről, de lehetőség van újbóli letöltésre.

Az HBO GO egy olyan online videós szolgáltatás, mely több digitális platformon, PC-n, okostelefonon, táblagépen, mobiltefonon, Playstation eszközökön is lehetővé teszi a televíziós médiavállalat által felkínált tartalmak, televíziós sorozatok és filmek korlátlan fogyasztását fix havidíj ellenében. Az HBO GO eredeti, amerikai változata 2010. februárjában indult, amit később helyi változatok követtek, így magyar nyelvű változat is elérhető. A szolgáltatás alapvetően streaming alapú, ezt egészíti ki az új letöltés funkció.

Szóljon hozzá!