fbpx
HBO GO – az hbogo.hu nyitólapjának részlete 2019. szeptember 30-án

HBO GO: Régen várt újítás érkezett

Az HBO online szolgáltatása immár offline körülmények között is használható.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az HBO GO szolgáltatás viszonylag csendben bevezetett bevezetett Letöltés funkciójának köszönhetően a felhasználók későbbi megtekintésre legálisan letölthetik maguknak az HBO által közzétett filmeket és sorozatokat.

A megoldás úgy működik, hogy az applikációval előre letölthetjük az eszközünkre a megtekinteni kívánt filmeket, így útközben már nem terheli a videó megtekintése az HBO GO előfizetőinek adatforgalmi keretét, illetve a filmnézéshez már nem szükséges Wi-Fi sem. Ennek nagy előnye, hogy a kiválasztott filmeket, sorozatokat betárazhatjuk például egy hosszabb repülőútra is.

A funkció szeptember 26-án új frissítéssel vált elérhetővé az HBO GO Android változatában, de hamarosan az Apple eszközein is megjelenik az újítás.

Az HBO GO egy olyan online videós szolgáltatás, mely több digitális platformon, PC-n, okostelefonon, táblagépen, mobiltefonon, Playstation eszközökön is lehetővé teszi a televíziós médiavállalat által felkínált tartalmak, televíziós sorozatok és filmek korlátlan fogyasztását fix havidíj ellenében. Az HBO GO eredeti, amerikai változata 2010. februárjában indult, amit később helyi változatok követtek, így magyar nyelvű változat is elérhető. A szolgáltatás  mostanáig csak streaming típusú videózást tett lehetővé, ez egészült most ki a letöltés lehetőségével.

További, online médiával kapcsolatos hírekért érdemes rendszeresen felkeresni a Media1 online rovatát.

Borítókép: hbogo.hu
Szóljon hozzá!