fbpx
Kriegler Gábor, a Joyrider Television tulajdonosa, az HBO volt kreatív producere

Nemzetközi sorozatot készít Krigler Gábor, az Aranyélet alkotójának cége

Az HBO több nagy sikerű saját gyártású sorozatáért felelős volt kreatív producerének tavaly alapított cége, a Joyrider Television egy szerb partnerrel készíti első nemzetközi koprodukcióját.

Frust címmel készít hatrészes sorozatot a szerb Firefly csapatával koprodukcióban Krigler Gábor nemzetközi sorozatgyártó cége, a Joyrider Television – számolt be a C21Media és a TBIvision. A Frust vezető írója a bosnyák Srdjan Vuletic, akivel a Joyrider részéről  Angyalosy Eszter, a Firefly részéről pedig Boban Jetvic-csel dolgozik a forgatókönyvön. Azt még egyelőre nem közölték, hogy hol mutatják be a sorozatot, és azt sem, hogy még milyen koprodukciós partnerekkel kötnek megállapodást.

A gyártás várhatóan 2021-ben indul.

A Frust egy olyan küszködő fiatal íróról szól, aki véletlenül megöli a szomszédságát terrorizáló drogdílert. Emiatt egyik napról a másikra névtelen sztárrá válik a közösségi médiában, és úgy dönt, hogy folytatja a bosszúhadjáratát. Azonban egyre jobban szenved és válik frusztrálttá amiatt, amiért nem fedheti fel valódi kilétét.

A Joyrider Television nevű gyártócéget tavaly szeptemberben alapította meg Krigler Gábor, az HBO Europe egykori kreatív producere, aki a prémium filmcsatornánál az addigi összes hazai gyártású sorozat elkészítésében részt vett, így a Társas játék két, a Terápia és az Aranyélet három-három évada is az ő gyermeke valamilyen szinten.  A cég budapesti székhelyű, de kezdetektől Európában szeretnének gyártani, és nem a hazai piacra fejlesztenek.

Kriegler Gábor, a Joyrider Television tulajdonosa, az HBO volt kreatív producere. Fotó: filmkultura.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások