fbpx
A 10000. részt ünnepli az RTL Klub Barátok közt c. sorozata

Változik az RTL Klub műsorrendje, kikerül a főműsoridőből a Barátok közt esti adása

Jóval későbbre, főműsoridőn kívülre kerül a Barátok Közt című sorozat esti adása, de néhány más RTL-es műsornál is változás lesz.

Szeptember 21-től, jövő hét hétfőtől 20 órakor a Drága örökösök utolsó évada lesz látható, utána pedig 21:05-től a Nyerő Páros 4. szezonja kerül az RTL Klub képernyőjére. Mivel Sebestyén Balázs realityje azonban bruttó (reklámokkal együtt) 20 perccel hosszabb lesz, mint tavaly, a Sorozatwiki szerint az RTL Klub napi sorozata, a Barátok közt esti adása későbbre kerül.

A BK új időpontja a mostani 22:25 helyett 22:55 lesz, vagyis fél órával kerül későbbre a sorozat, ami így kicsúszik majd a csatorna 23 órakor véget érő főműsoridejéből.

A hamar aludni térő sorozatrajongók számára azt jelenthet vigaszt, hogy a sorozat délután is képernyőn van, 17:05-kor. Visszatérő megjegyzés ezzel kapcsolatban rajongóktól a különböző fórumokon, hogy ilyenkor még nem érkeznek haza a munkából. Számukra az RTL Most internetes felület jelenthet megoldást, ahol nekik tetsző időpontban nézhetik vissza a sorozatot.

Változás lesz hétfőnként a XXI. Század című műsornál is, ami 23:45-kor, a Házon kívül pedig kedden 23:40-kor indul majd. A Gyilkos lelkes csütörtök késő estéről, hétfő éjjelre, éjfél után 55 perccel lesz látható.

Szintén RTL-es változás, amiről ugyancsak a SorozatWiki számolt be, hogy véget ért az új Magnum, illetve ezen a héten véget ér a Doktor Murphy című sorozat is.

Az új Magnum
Az új Magnum

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en.

Borító: A 10000. részt ünnepli az RTL Klub Barátok közt c. sorozata
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások